S-a deschis primul magazin Hilfiger Denim din Romania

Tommy Hilfiger a deschis primul magazin monobrand Hilfiger Denim in Bucuresti. Situat in Mega Mall, acesta este primul magazin Denim din Romania al brand-ului si cea mai recenta locatie deschisa, adaugata la un portofoliu de 10 magazine de succes Tommy Hilfiger Sportswear din Romania.

S-a deschis primul magazin Hilfiger Denim din Romania

In magazinul din Mega Mall vei gasi cea mai recenta colectie primavara – vara 2015 Hilfiger Denim pentru barbati si femei, impreuna cu accesoriile. Interiorul este conceput pentru a reflecta mixul de influente clasice si moderne, ce reprezinta stilul preppy with a twist' Hilfiger Denim. Piese vechi americane, elemente vintage si accentele industriale reflecta spiritul cool, rock-and-roll si all-American al brand-ului.

Colectia Hilfiger Denim primavara / vara 2015 este inspirata de o excursie all-American in Statele Unite. Colectia calatoreste pe cai neconventionale din desert si zona de munte pana la uimitoarele privelisti de coasta – vizitand unele dintre cele mai pitoresti, unice si atipice locuri din tara.

Aceasta explorare a Americii Midland imbratiseaza natura la maxim, declinand in plus, influentele maritime si militare combinate cu semnatura Hilfiger Denim in stil rock-and-roll.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion