Nicole Kidman, dezvaluiri despre casnicia cu Tom Cruise

Dupa mai bine de 10 ani de la divortul lui Nicole Kidman si Tom Cruise, actrita a facut dezvaluiri despre casnicie.

Nicole Kidman, dezvaluiri despre casnicia cu Tom Cruise

Nicole Kidman a povestit pentru prima data, dupa divortul din 2001 de actorul Tom Cruise, despre casnicia lor. Actrita australiana a marturisit ca era doar un copil atunci cand cei doi au decis sa se casatoreasca, in 1990, adoptand la scurta vreme doi copii, Isabella si Connor.

Nicole Kidman a mai adaugat ca nu regreta aceasta casnicie, care a durat 10 ani, si ca are sansa de a face lucrurile mai bine in relatia actuala. Nicole Kidman si Tom Cruise s-au intalnit in 1989, pe cand avea 20 si 23 de ani, pe platourile de filmare ale peliculei „Days of Thunder”. Decizia de a divorta a fost luata dupa 10 ani de casnicie, probleme de infertilitate si doi copii adoptati.

In cadrul interviului pentru publicatia „Evening Standard”, Nicole Kidman, acum in varsta de 48 de ani, a marturisit ca este important sa incerci sa fii o persoana buna si sa te gandesti la binele copiilor, in eventualitatea unui divort.

In 2006, actria din „Cold Mountain” s-a casatorit cu Keith Urban, muzician de country. Cei doi locuiesc in Nashville impreuna cu cele doua fetite: Sunday Rose si Faith Margaret.

Foto: Arhiva revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people