Natalie Portman a amanat filmarile pentru noul sau film!

Una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Natalie Portman, a reusit sa impiedice startul filmarilor pentru cel mai nou film al sau, deoarece isi dorea ca acesta sa fie regizat de o femeie.

Natalie Portman a amanat filmarile pentru noul sau film!

Cel mai nou rol al lui Natalie Portman urmeaza sa fie cel al Judecatoarei de la Curtea Suprema de Justitie, binecunoscuta Ruth Bader Ginsburg.

Insa, se pare ca debutul filmarilor pentru aceasta pelicula nu a fost cu succes, deoarece actrita de 34 de ani a insistat ca in scaunul regizoral sa fie o femeie. In cele din urma, s-a hotarat ca Marielle Heller sa fie cea ca va oferi indicatiile regizorale pe platoul de filmare al acestui film.

Ruth Bader Ginsburg, in varsta de 82 de ani, a marturisit intr-un interviu ca a discutat cu Natalie si ca aceasta i-a povestit despre lupta sa in incercarea de a aduce mai multe femei in industria de film. Judecatoarea de la Curtea SUprema de Justitie a devenit cunoscuta datorita initiativelor feministe initiate in anii ’70.

Natalie Portman este cunoscuta pentru sistemul sau de valori foarte bine definit. Aceasta sustine cu foarte mare convingere drepturile animalelor, casatoria persoanelor de acelasi sex, sau initiativele impotriva saraciei.

Text: Miruna Tarabega
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people