Keira Knightley, dezvaluiri inedite despre viata la 30 de ani!

Keira Knightley a dezvaluit detalii despre cum se simte la 30 de ani, complexele din trecut si fiica sa.

Keira Knightley, dezvaluiri inedite despre viata la 30 de ani!

Keira Knightley a oferit si un interviu revistei ELLE US, in care a povestit despre viata la 30 de ani, fapt care coincide cu aniversarea de 30 de ani a editiei americane. Astfel, publicatia a creat 4 coperte cu Keira, toate acestea reprezentand ipostaze diferite a unei femei la 30 de ani.

Se pare ca vedeta nu a avut parte de o aniversare asa cum si-ar fi dorit, deoarece era insarcinata in 8 luni si nu s-a putut distra. Se pare ca sotul Keirei, James Righton, a organizat o cina cu persoane dragi, iar acestea s-au distrat mai mult decat sarbatorita.

De asemenea, Keira a povestit ca a traversat o perioada mai complicata pe la 20 si ceva de ani, apeland si la terapie, pentru a putea renunta la ideea ca ar trebui sa faca lucrurile intr-un anumit mod dictat de societate.

Keira a povestit si despre experienta de mama, aceasta aducand pe lume o fetita in luna mai a acestui an, si a marturist ca iubirea si legatura i se par incredibile si ca aceasta noua ipostaza a ajutat-o sa nu isi mai deteste anumite parti ale corpului.

Un alt lucru dezvaluit de Keira in interviu este numele copilului – Edie. Trebuie sa recunoastem ca este un nume cu adevarat dragut, nu-i asa?

Foto: elle.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people