Justin Timberlake si Jessica Biel, din nou impreuna?

Cantaretul devenit actor Justin Timberlake si Jessica Biel se intalnesc din nou, in secret, pentru a acorda o noua sansa relatiei lor.

Justin Timberlake si Jessica Biel, din nou impreuna?

Povestea de dragoste a celor doi a luat sfarsit in luna martie, dupa 4 ani, insa, potrivit zvonurilor, cei doi incearca o reconciliere, dupa ce Justin, in varsta de 30 de ani, a decis ca viata de celibatar nu este atat de grozava pe cat se astepta.

“Cei doi se vad in secret de ceva vreme si au decis sa mai acorde o sansa relatiei. Jessica isi dorea sa se impace cu el, iar Justin, care a dorit initial sa fie singur, a realizat ca aceasta alegere nu ii ofera ceea ce cauta el.”, a spus o sursa.

Cuplul a fost vazut luand masa la restaurantul Black Hoof din Toronto, unde cei doi au savurat o portie de tacos cu carne de porc.

“Justin si Jessica nu fac altceva decat sa petreaca timp impreuna si sa acorde o sansa acestei reconcilieri”, a adaugat sursa.

Justin Timberlake a declarat ca perioada de celibatar a avut avantajele ei, pentru ca s-a simtit bine cunoscand alte femei. “Nu caut ceva anume la o femeie. Cred ca oamenii trebuie luati asa cum sunt si ma bucur de relatiile noi pe care mi le fac. Nu cred ca exista o calitate anume pe care o caut intr-o femeie”.

Andra Vaduva
Foto: Image.net

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people