Adriana Lima, noua iubita a lui Justin Bieber?

Adriana Lima, noua iubita a lui Justin Bieber?

Justin Bieber este probabil tot ce isi doreste orice tip de varsta lui, 20 de ani: enervant de faimos si extraordinar de bogat. Si ca orice tip single, faimos si bogat care vine la Cannes, Justin a inchiriat un iaht si un echipaj apoi a dat startul petrecerilor. Iar pentru ca nimic din toate astea nu a fost menit sa ramana secret, Justin s-a lasat fotografiat in culmea distractiei alaturi de modelele Victoria`s Secret Barbara Palvin, Gigi Hadid si minunata Adriana Lima, asupra careia tanarul artist si-a si indreptat, conform unor surse, toata atentia.

Faimosul model VS, care s-a despartit de baschetbalistul sarb Marko Jariic, in luna mai, l-a acompaniat pe Justin la doua petreceri. „Au vorbit non stop' a declarat o prietena de-a modelului adaugand apoi ca „au plecat acasa impreuna in jur de ora 5'.

Dar asta nu este inceputul unei povesti frumoase de care vom mai auzi. O sursa apropiata de Justin a declarat ca cei doi doar s-au distrat, dar asta nu se va transforma in nimic mai serios.

Adriana si Marko au fost casatorti pentru o periaoda de 5 ani si au impreuna 2 fete: Valentina, 4 ani si Sienna, 21 de luni. Adriana a facut valva inainte de nunta cu Marko spunand ca este virgina si ca se pastreaza pana in noaptea nuntii. „Sexul este pentru noaptea nuntii, barbatii trebuie sa respecte ca asta este alegerea mea. Daca nu exista acest respect inseamna ca nu ma vor cu adevarat.' a declarat Adriana pentru revista GQ.

Norbert Matei
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people