Iwostin Hydratia – hidratare in functie de fiziologia pielii

Ingrijirea adecvata a pielii poate imbunatati nivelul de hidratare, prin fixarea corecta a apei in epiderma, revenirea la ritmul fiziologic al procesului de reinnoire a corneocitelor si realizarea unor legaturi corecte intre corneocitele din stratul cornos al epidermei.

Iwostin Hydratia – hidratare in functie de fiziologia pielii

Noua gama Iwostin Hydratia, disponibila din aceasta vara exclusiv in farmacii, este destinata hidratarii fiziologice a pielii deshidratate.

Prin ingredientele active pe care le contine, Iwostin Hydratia limiteaza pierderea transepidermica de apa, contribuie la refacerea necesarului de substante fiziologice al pielii si limiteaza pierderea de uree din piele. Asigura pielii hidratare profunda si de durata, timp de 24 de ore.

Gama Iwostin Hydratia include crema fiziologica cu ceramide si spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere.

Spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere Iwostin Hydratia, 165 ml, este indicata pentru curatarea si demachierea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Fara sapun, spuma Iwostin Hydratia are un efect eficient si delicat de curatare si demachiere a pielii, asigurandu-i nivelul corect de hidratare si calmand iritatiile. Se recomanda aplicarea dimineata si seara a unei cantitati mici de produs pe pielea umezita a fetei si a gatului, care se intinde usor si se clateste cu apa calduta.

Pe baza de apa termala de Iwonicz-Zdroj, crema fiziologica cu ceramide Iwostin Hydratia, 75 ml, este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Asigura pielii nivelul optim de hidratare, retine eficient apa in piele, previne pierderea de apa si confera substantele fiziologice necesare pentru mentinerea nivelului corect de hidratare a pielii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty