Inca un succes rasunator pentru Beyonce

Sapte dintre cele mai hot tinute purtate de Beyonce vor aparea intr-o expozitie la muzeul Rock and Roll Hall of Fame.

Inca un succes rasunator pentru Beyonce

Ultimul an a fost plin de realizari profesionale pentru Beyonce: a fost declarata Person of the Year' de catre revista Time si a fost inclusa pe lista Celebrity 100' intocmita de Forbes. Acum, Beyonce bate un nou record: va avea propia expozitie in cadrul muzeului Rock and Roll Hall of Fame. Aceasta reusita este cu atat mai impresionanta cu cat artista nu este eligibila sa fie membru al muzeului pana in 2022.

Incepand de marti 22 iulie, sapte dintre cele mai memorabile tinute purtate de Beyonce vor aparea intr-o expozitie in faimosul muzeu. Printre exponate vor putea fi admirate rochia Givenchy purtata la Met Gala in 2012, body-ul din videoclipul Single Ladies' sau tinuta formata din blugi scurti si un maieu alb purtata in videoclipul Crazy in Love' din 2003.

Curatorul muzeului, Meredith Rutledge-Borger a declarat ca, avand in vedere numarul lucrurilor pe care Beyonce a dorit sa le trimita, oficialii muzeului s-au gandit ca aceste obiecte pot fi puse doar in zona denumita Legends of Rock'.

Rock and Roll Hall of Fame este un muzeu din Cleveland, Statele Unite, unde au mai fost expuse unele dintre cele mai cunoscute si populare obiecte detinute de artisti, muzicieni sau producatori.

de Roxana Panaite
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people