Hugh Jackman a strans 1.85 milioane de dolari in scopuri caritabile

Cu ocazia zile sale de nastere, actorul Hugh Jackman a organizat o petrecere speciala, in scopuri caritabile.

Hugh Jackman a strans 1.85 milioane de dolari in scopuri caritabile

Starul din The Wolverine' a sarbatorit cei 45 de ani cu un spectacol la Teatrul Dolby din Hollywood, unde a interpretat, dansat si spus povesti fiind acompaniat de o orchesta formata din 17 mebri.

La concertul cu scop caritabil, mai mut de 4.500 de persoane au contribuit la strangerea de foduri pentru fundatia Motion Picture & Television.

Spectacolul a fost o variatie a show-ului de pe Broadway in care Hugh, interpreteaza rolul principal, cantand si spunand povesti.

Actorul nu a ezitat sa glumeasca cu publicul: Am 45 de ani, sau cum se spune aici in Los Angeles, 36. Acest lucru imi aduce noi oportunitati in domeniul publicitatii. Poate acum as putea sa apar intr-o reclama pentru Viagra.'

In spectacol au fost incluse si cateva parti din muzicaluri faimoase de la Hollywood, inclusiv Singing in the rain' si Les Miserables'.

La sfarsit, Jackman a declarat: Felul in care mi-am petrecut ziua de nastere este probabil cel mai narcisist mod posibil. Am vorbit despre viata mea si am ales muzica pe care o prefer.'

Actorul a fost foarte incantat de rezultatele spectacolului si a anuntat ca nu putea fi mai fericit de atat.

La final, publicul i-a cantat actorului La multi ani'.

Teodora Dragusin
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people