HTC lanseaza Evo 3D – supertelefonul multimedia 3D

HTC Corporation, lider global in inovatie si designul tehnologiilor mobile, a anuntat lansarea in Europa a modelului HTC Evo 3D.

HTC lanseaza Evo 3D – supertelefonul multimedia 3D

Telefonul, elegant si rezistent, ofera cea mai complexa experienta 3D fara ochelari si include cea mai recenta versiune a interfetei HTC Sense. In plus, HTC EVO 3D simplifica inregistrarea si partajarea cu prietenii si familia a clipurilor video si a fotografiilor 3D. HTC Watch este de asemenea disponibil utilizatorilor acestui laborator multimedia mobil, permitand acestora sa vizioneze titluri de success de la Hollywood alaturi de propriile clipuri 3D.

Florian Seiche, Presedinte al HTC EMEA: “Smartphone-urile au revolutionat modul de comunicare si divertisment pe teleminalele mobile. Acum poti avea mereu la tine filmele preferate, muzica, fotografiile si jocurile, indiferent unde mergi. HTC EVO 3D le permite utilizatorilor sa exploreze aceasta noua tehnologie dincolo de granitele sufrageriei, permitandu-le sa inregistreze si sa partajeze amintiri cu prietenii si familia in format 3D”.

3D fara ochelari
Ecranul stereoscopic afiseaza efectele 3D, iar imaginile foto si video se detaseaza de planul ecranului si pot fi vizualizate natural, fara ochelari speciali 3D. Utilizatorii pot retrai momente deosebite ca si cand s-ar derula in fata lor si pot urmari clipurile video 3D care se remarca prin profunzimea campului, clipuri capturate de cele doua camere foto de 5 MP ale modelului HTC EVO 3D.

Divertisment in miscare
Divertismentul primeste o noua dimensiune, prin filmele 3D, clipurile video, imaginile si jocurile care se detaseaza de ecranul qHD de 4,3 inch. Efectul captivant 3D, dublat de sunetul stereo surround, creeaza o lume cu totul noua pentru a fi explorata si partajata. HTC EVO 3D este propulsat de un procesor puternic dual-core Qualcomm® Snapdragon™ de 1,2 GHz, care nu numai ca suporta clipurile vibrante 3D, insa ofera si viteza pentru navigarea online, pentru capturarea instantanee a imaginilor si se preteaza inregistrarii si redarii scenelor pline de actiune, la calitate HD (720p).

HTC Sense
Cea mai recenta versiune a experientei HTC Sense complementeaza designul lui HTC EVO 3D. Meniurile 3D si lockscreen-ul activ personalizabil creeaza o experienta uluitoare, care transforma ecranul intr-o fereastra catre continutul important, de la albumul foto la fluxul celor mai recente mesaje din reţelele sociale. Indiferent daca este vorba despre email, retele sociale sau despre navigarea online, lockscreen-ul activ devine o poarta personalizabila care permite initierea aplicatiilor preferate printr-un singur gest. Aplicatia Weather, caracteristica HTC, revine in prim-plan, aplicatie care simuleaza soarele si zborul printre nori prin animatii full-screen 3D.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle