Festivalul Brazilor de Craciun, a zecea editie

Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al zecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment caritabil de amploare, prin care se asigura suport pentru copiii care traiesc in medii sociale vulnerabile.

Festivalul Brazilor de Craciun, a zecea editie

Pana in prezent, peste 10.400 de copii au beneficiat de suport pentru a putea fi reintegrati social si educational.

Festivalul a devenit un prilej pentru a demonstra solidaritatea sociala, prin donatii care ajung direct si transparent la copiii inclusi in programele organizatiei Salvati Copiii.

Designerii romani au creat pentru editia din acest an 25 de brazi inediti, care urmeaza a fi licitati in cadrul Galei care va avea loc pe 9 decembrie 2010, la Palatul Parlamentului. Fondurile astfel colectate vor asigura un suport necesar pentru programele de educatie prescolara, prevenire a abandonului si reintegrare scolara a copiilor din 39 de judete ale tarii.

„Implicarea companiilor in programe sociale este imperios necesara, pentru ca foarte multi copii se afla in situatie de risc. Aceasta este miza Festivalului Brazilor de Craciun – de a face ca spijinul sponsorilor sa ajunga direct la copii, cei mai vulnerabili in fata conditiilor economice precare. In decursul celor noua ani de cand organizam Festivalul Brazilor de Craciun, peste 10.400 de copii au beneficiat de integrare in sistemul educativ si de suport educational, social si juridic pentru a nu abandona scoala.

La aceasta cea de-a zecea editie, care are loc intr-un an de criza, cand pericolul abandonului scolar a ajuns la cote alarmante, mizam cu atat mai mult pe ajutorul companiilor care au inteles importanta sustinerii cauzei Salvati Copiii”, spune Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Designerii implicati in proiectul Festivalul Brazilor de Craciun 2010 sunt: Wilhelmina Arz, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Venera Arapu, Stephan Pelger, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Conf. Dr. Univ. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Rita Muresan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Iris Serban, Claudia Castrase, Ingrid Vlasov, Lajos Ugron, Andreea Musat, Rhea Costa si Malvina Cervinski, Valentin Vartosu, Scoala Internationala Mark Twain, Scoala Europeana Bucuresti, la care se alatura copiii de la Salvati Copiii.

Licitatia bradutilor creati special pentru cea de-a noua editie a Festivalului Brazilor de Craciun (2009), a adunat suma de 268.000 de euro, care a contribuit la sprijinirea a peste 3.000 de copii din cele 18 centre educationale Salvati Copiii Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle