Diane von Furstenberg revine pe micile ecrane cu sezonul 2 al seriei „House of DVF”

Sezonul 2 al seriei de succes House of DVF, care se difuzeaza in fiecare vineri, de la ora 21:00, la E!, urmareste evolutia profesionala a castigatoarei primului sezon, Brittany Hampton, care este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg.

Diane von Furstenberg revine pe micile ecrane cu sezonul 2 al seriei „House of DVF”

Avand-o pe Diane drept mentor, Brittany primeste sarcini dificile, carora trebuie sa le faca fata. De asemenea, ea va avea si datoria de a se ocupa de alegerea urmatoarei ambasadoare de brand.

House of DVF ii poarta pe telespectatori intr-o calatorie unica si dezvaluie lectiile de viata pe care tinerele care isi doresc sa lucreze alaturi de Diane von Furstenberg le primesc pe parcurs de la designer.

In sezonul 2 al seriei House of DVF, Diane von Furstenberg cauta urmatoarea ambasadoare a brandului. Tinerele pasionate de moda dornice sa se impuna in domeniu sunt supuse catorva teste, in competitia pentru jobul de vis: sansa de a lucra pentru designerul de moda legendar, un icon al culturii pop. Atunci cand doua fete o insotesc pe Diane la Saptamana Modei de la Paris, gelozia iese la iveala. Fetele se cearta la un important eveniment de presa, iar drama se amplifica.

Tinerele participante sunt decise sa o impresioneze in diferitele roluri care le sunt repartizate in cadrul masivului imperiu al lui Diane, care are sediul in fantasticele birouri DVF din Meatpacking District, in Manhattan, New York. De la planificarea unui pranz, la prezentarile de moda DVF, tinerele trebuie sa faca totul perfect, chiar daca lucrurile nu merg intotdeauna conform planului.

Miza este mare: se testeaza temperamente, se creeaza prietenii si apar rivalitati. Iar Diane este alaturi de ele, decisa sa selecteze persoana perfecta pentru acest job. Le observa, le evalueaza si le incurajeaza sa-si deschida vietile si visurile discutand cu fiecare in parte si nu se teme sa spuna ce are de spus.

Urmareste sezonul 2 al seriei saptamanale House of DVF, incepand de vineri, 11 septembrie, la ora 21:00, numai la E!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle