Charlie Sheen a fost diagnosticat cu virusul HIV

Actorul Charlie Sheen a oferit un interviu in exclusivitate in cadrul emisiunii Today, recunoscand facptul ca a fost diagnosticat cu virusul HIV.

Charlie Sheen a fost diagnosticat cu virusul HIV

„Ma aflu aici ca sa confirm faptul ca virusul HIV”, a declarat actorul in emisiunea Today. „Sunt 3 litere greu de suportat.”

Mai mult chiar, actorul a recunoscut ca stie ca este purtator al acestui virus de aproximativ 4 ani, insa nu are idee cum a contractat virusul.

In acelasi interviu, Sheen a recunoscut ca a platit mai multe persoane pentru a pastra secretul asupra starii sale de sanatate, „cateva milioane de dolari de-a lungul anilor”.

Sheen a precizat ca este „aproape imposibil” ca el sa fi transmis virusul unor alte persoane, deoarece a folosit mereu prezervative si „sinceritate atunci cand a fost vorba de aceasta situatie”.

Acum, Sheen se confrunta si cu grija posibilelor acuzatii ce i se pot aduce de catre fostele partenere, care probabil nu vor primi vestea foarte bine! Actorul in varsta de 50 de ani se lupta de mult timp cu dependenta de droguri si a recunoscut ca a apelat in trecut la serviciile damelor de companie.

In ultimii doi ani Sheen a decis sa se izoleze, parasind foarte rar casa, singurul contact pe care il are fiind cu apropiatii sau, conform surselor, cu starurile porno pe care le plateste cu pana la 30,000 de dolari pe noapte.

Conform celor spuse de publicistul Howard Bragman, Sheen urmeaza in momentul de fata un tratament si toate persoanele din viata lui il sustin.

Jeff Ballard, fostul purtator de cuvant al vedetei si prieten de peste 35 de ani a declarat ca, in ciuda certurilor pe care cei doi le-au avut in trecut, ii doreste tot binele. De asemenea Heather Locklear, o alta veche prietena a actorului, a postat o imagine pe Instagram cu ei doi, avand descrierea „Ma doare inima. Rugaciuni pentru Charlie si familia lui'

Nici fosta sa prietena nu a ezitat sa il sustina. Natalie Kenly, in varsta de 29, a declarat ca acesta nu este un monstru ci ca ii iubeste pe oamenii din jurul lui si nu ca ar pune niciodata sanatatea cuiva in pericol, in mod intentionat.

Charlie a mai declarat celor apropiati ca, in urma tratamentelor urmate, in momentul de fata nu se gaseste nici o urma de virus in sangele lui. De asemenea, virusul a fost contactat dupa divortul de fosta sotie Denise Richards cu care acesta are doi copii. Nici ea si nici fetitele nu sunt infectate.

Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people