Bobbi Kristina Brown a murit!

Bobbi Kristina Brown a fost deconectata de la aparatele de mentinere a functiilor vitale in ziua ce aniverseaza moartea mamei sale.

Bobbi Kristina Brown a murit!

Bobbi Kristina Brown, fiica legendarei Whitney Houston, a murit duminica dupa o perioada indelungata in care s-a aflat in coma indusa medical.

Stirea a fost confirmata de catre familie prin intermediul unei declaratii, marturisind ca tanara „se odihneste in pace, in bratele lui Dumnezeu”.

 Aceasta a fost deconectata de la aparatulde ventilatie asistata in acceasi zi in care a murit si mama sa, 11 februarie, iar de pe 24 iunie s-a aflat intr-o institutie specializata in ingrijirea paliativa.

Bobbi, in varsta de 22 de ani, a fost gasita inconstienta in cada din propria casa, in data de 31 ianuarie, de catre cel pe care-l numea sot', Nick Gordon. Tinerei i-a fost indusa coma medicala, iar moartea cerebrala fiind declarata cateva zile mai tarziu.

Decizia de a o deconecta de la aparatele de mentinere a functiilor vitale, in data de 11 februarie, a fost luata de tatal sau Bobby Brown impreuna cu familia, pentru a le „mentine, intr-un mod simbolic, impreuna pentru totdeauna pe mama si fiica”, a declarat o sursa din interiorul familiei.

Whitney Houston a decedat in februarie 2012, in aceleasi circumstante suspicioase. Vedeta era recunoscuta pentru dependenta de droguri, impartasita cu fostul sot Bobby Brown. Bobbi Kristina declarase in cadrul unui interviu ca aceasta dependenta i-ar fi influentat intreaga existenta.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people