Aplicatia lui Kylie Jenner, mai populara decat Facebook!

Clanul Kardashian a reusit sa starneasca iarasi controverse, dupa ce si-au lansat apliicatii pentru telefoane inteligente!

Aplicatia lui Kylie Jenner, mai populara decat Facebook!

In incercarea lor (deloc lipsita de succes!) de a cuceri lumea, surorile Kardashian au lansat ieri aplicatii pentru telefoane inteligente si tablete.

La nicio zi de cand a fost lansata, aplicatia lui Kylie Jenner a ajuns pe locul 1 in clasamentul aplicatiilor gratuite din Apple App Store. Aceasta a intrecut in clasament dezvoltatori de aplicatii precum Facebook, Instagram, Youtube sau Snapchat, dar si pe propriile ei surori, care abia au intrat in top 20.

Prin intermediul acestor aplicatii, disponibile pe iOS, fanii clanului vor putea sa o urmareasca pe Kendall in culisele prezentarilor de moda, antrenamentele de fitness ale lui Khloé sau vor accesa tutoriale de beauty semnate de Kylie sau Kim. Daca te intrebi despre cea mai mare dintre surori, afla ca aplicatia lui Kourtney va fi lansata in aceasta toamna.

Surorile au creat continut exclusiv pentru aceste platforme, fanii putand sa acceseze fotografii si videoclipuri noi. De asemenea, acestia vor putea sa si tina legatura cu vedetele prin Skype. Ideea de a lansa aceste aplicatii provine din dorinta fiecarei surori de a-si impartasi pasiunile cu fanii intr-o maniera individuala.

Text: Roxana Maria Gaina
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people