Robin Hood, disponibil pe DVD

Filmul “Robin Hood”, cu Russell Crowe si Cate Blanchett in rolurile principale, este disponibil pe DVD.

Aceasta este povestea unui arcas din serviciul regelui Richard Inima De Leu din sfarsitul secolului 12, care devine cunoscut ca Robin Hood (Russell Crowe), faimosul arcas si haiduc din folclorul englezesc.

Incepand dupa moartea regelui Richard la batalia de la Chalus Chabrol, filmul ii urmareste cresterea lui Robin catre infamie printre baronii englezi si nou incoronatul rege John.

Dispunand de personaje istorice precise, precum Sir William Marshall si intemeiate in realitate ( intr-o modalitate similara ca la "Gladiatorul"), acesta nu este Robin Hood asa cum l-ati mai vazut inainte, mai degraba facerea legendei pe care noi am ajuns sa o stim acum.

Sir Robin isi foloseste inteligenta si abilitatile militare pentru a-si scapa satul natal de tirania si coruptia in Anglia, luand inapoi ceea ce i se cuvine lui si lor, pentru a restabili dreptatea si fericirea in Anglia.

Robin trebuie de asemenea sa castige afectiunea recentei vaduve Lady Marian (Cate Blanchett) in timp ce isi conduce oamenii prin padurea Sherwood spre victorie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle