Zodiile care își păstrează relația privată vs. cele care dezvăluie orice detaliu

Cât de discretă ești, în funcție de zodie?

Zodiile care își păstrează relația privată vs. cele care dezvăluie orice detaliu

Începutul unei relații poate fi foarte entuziasmantă. În funcție de personalitate, există persoane care vor ca toată lumea să știe de noul partener sau care preferă, pur și simplu, să țină totul pentru ele.

Dacă ești o persoană introvertită, preferi să te asiguri că relația nou începută este una serioasă, înainte de a afla familia și prietenii. Însă, dacă ești extrovertită, abia aștepți să vadă toată lumea noua poză de pe Instagram cu iubitul tău, chiar dacă sunteți abia la început.

Nu este mereu un lucru bun de a te expune lumii foarte mult, deoarece părerile și comentarille oamenilor pot strica ceea ce este frumos între voi. Voi doi sunteți singurii care știți ce se întâmplă cu adevărat în relația voastră. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ascunzi orice aspect al relației tale. Încearcă să împărtășești lucrurile bune familiei și prietenilor tăi. Dacă ceva te deranjează și ai nevoie de o opinie, nu oferi absolut toate detaliile și nu te baza mereu pe ce spun cei din jur.

Conform astrologiei, semnul zodiacal poate arăta ce fel de persoană ești, introvertită sau extrovertită.

Scorpion

Dacă întrebi o persoană în zodia Scorpion ce a mâncat la prânz, cel mai probabil îți va răspunde în felul următor: „Nu este treaba ta.' Drept urmare, ea nu va fi genul care să împărtășească absolut orice detaliu despre un lucru privat, cum ar fi statutul relației. Femeia din această zodie apreciază foarte mult intimitatea. Ea va vorbi rar despre partenerul ei, doar în cazul în care este întrebată.

Femeia Scorpion se deschide greu în fața unei noi persoane. Ea tinde să se protejeze pentru a nu fi rănită sau respinsă, lucru ce poate face dificilă găsirea unui partener.

Fecioară

Fecioara este foarte rezervată în legătură cu anumite aspecte ale vieții sale, în special relațiile de iubire. Ea nu va nega existența unui partener dacă va fi întrebată, însă nu este genul de persoană care să povestească cu ușurință. Fecioara iubește cu adevărat și vrea să se asigure că relația în care se află va dura cât mai mult. Așa că s-ar putea să fie mai secretoasă până când o să fie sigură de relație.

De asemenea, Fecioara este foarte timidă, în special cu persoanele pe care nu le cunoaște. Ea va dezvălui tot ce vrei să știi doar dacă ești o prietenă foarte apropiată. Însă, ea urăște să fie centrul atenției, așa că este o posibilitate să nu se simtă atât de confortabil să-ți povestească, indiferent de cât de veche este relația voastră de prietenie.

Capricorn

Femeia din zodia Capricorn poate fi foarte îndrăgostită de cineva, însă ăsta va fi doar secretul ei, pe care nu-l va împărtăși nimănui. Ea nu este o persoană rușinoasă sau timidă. Această zodie este doar foarte modestă și îi place să-și țină viața personală cât mai privată.

De asemenea, ea este foarte tăcută, și nu doar când vine vorba de relația ei. La muncă, la școală, chiar și când este cu familia și prietenii, persoana Capricorn va prefera să asculte și să observe conversațiile, decât să ia cuvântul.

Balanță

Balanța este o persoană liniștită și calmă. Indiferent de emoția pe care o simte, chit că este fericită sau supărată, nu se va expune în fața altora. Este foarte bună în a se controla. Și, cu siguranță, dacă vine vorba de o nouă relație, nimeni nu va afla nimic.

Tot ce își dorește o Balanță este o relație fericită, fără să existe cineva care să îi dorească ghinion în dragoste. Nu vrea ca lumea din jur să intervină în relația ei, ci să o păstreze doar pentru ea și partenerul ei.

Pești

Femeia din zodia Pești este tot genul de persoană care preferă să rămână tăcută în legătură cu relația ei. Ea preferă să se bucure în liniște de ea decât să-i implice și pe alții.

Când persoana din această zodie este îndrăgostită, ea este mai mereu cu capul în nori. Se simte mult mai confortabil să țină toate detaliile pentru ea, deoarece vrea să trăiască acest vis și această fericire, fără ca cineva să o întrerupă. De asemenea, poate deveni timidă când este întrebată de viața personală. Ea are impresia că dacă ține totul secret, nu va mai fi bombardată cu întrebări de la oamenii curioși.

Taur

Persoana din zodia Taur nu e nevoită să-ți spună că este într-o relație, pentru că îți poți da seama și singur. Obrajii îmbujorați, zâmbetul mare și strălucirea din privire o vor da de gol imediat. Ea știe că nu trebuie să împărtășească orice detaliu, în special despre viața ei privată și personală.

Persoana din această zodie este rezervată, dar nu într-un mod antisocial. Ea știe când trebuie să țină anumite lucruri doar pentru ea și când trebuie să împărtășească cu alții, și se pricepe foarte bine în a ține această balanță. Desigur, dacă îi ești rudă sau prietenă, îți va spune despre relația ei imediat, dar va fi matură și nu va dezvălui toate detaliile care trebuie să rămână private.

Vărsător

Femeia din zodia Vărsător este genul de persoană care se ferește de oamenii curioși și nu dezvăluie nici măcăr informații de bază. Nu-i place când alții vor să afle tot, așa că dacă începe o nouă relație, va alege să țină totul pentru ea, măcar la început. Desigur, dacă își dă seama că este cu adevărat îndrăgostită de noul partener, o să vrea să zică măcar unei persoane.

Această zodie va dezvălui lucruri despre relație ei doar dacă îi ești o prietenă apropiată. Dacă îi ești cea mai bună prietenă, vei afla mereu cel mai mic detaliu. Când vine vorba de simple cunoștințe, nu va fi atât de deschisă. Ei îi place să vorbească și să povestească, însă doar cu persoanele de încredere.

Săgetător

Persoana din această zodie poate fi distantă când vine vorba de viața amoroasă, însă acest lucru se întâmplă deoarece nu îi dă prea multă importanță. Pentru ea, este doar o nouă aventură – câteodată relația este mult prea scurtă ori nu se poate numi o relație. Ea nu consideră că este important să zică tuturor despre noul partener, deoarece s-ar putea să nu reziste prea mult lângă el.

Femeia Săgetător va împărtăși detalii despre noua ei relație numai dacă este sigură că este împreună cu persoana potrivită. Dacă vrea ca oamenii să știe că este un lucru serios, o să poți vedea poze cu ei doi pe social media sau chiar va aduce vorba despre iubitul ei într-o conversație.

Leu

Persoana din această zodie adoră să fie într-o nouă relație. Pentru ea, o nouă relație e ca o pereche nouă de pantofi- ceva ce abia aștepți să arăți tuturor și pentru care să primești complimente. Ea consideră că iubirea trebuie să fie celebrată, așa că nu o vei vedea încercând să ascundă ceva.

Această zodie știe că nu toată lumea este la fel de entuziasmată de relația ei pe cum este ea. Când povestește despre relația ei, o face într-un mod adecvat. Asta înseamnă că nu se laudă și nu vorbește despre partenerul ei încontinuu. Femeia Leu este foarte matură în legătură cu ceea ce trebuie să zică și ce să păstreze secret.

Rac

Persoana din această zodie nu este atât de matură când vine vorba de relația ei, deoarece este mult prea entuziasmată ca să țină totul pentru ea. Când întâlnește pe cineva pentru prima oară, ea mereu consideră că acea persoană este „the one.' Dacă știe că a găsit partenerul potrivit, nu va ezita să spună familiei și prietenilor totul despre el.

Femeia Rac vorbește mereu despre persoana iubită. Însă, nu doar cei apropiați sunt cei care află orice detaliu al relației ei. Chiar dacă este doar în trecere, această zodie va vorbi despre relația cu ei cu colegii de muncă, simple cunoștințe sau chiar străini.

Berbec

Această zodie va spune tuturor despre noua ei relație, fără să-i pese de părerea nimănui. Ea adoră să fie îndrăgostită și vrea cu adevărat să împărtășească acest sentiment. Nu contează dacă se întâlnește cu cineva de câteva săptămâni sau luni, ea vrea să se știe cât de fericită este.

Femeia Berbec consideră că orice persoană are potențialul de a fi cea potrivită, așa că vrea să fie sigură că fiecare minut petrecut cu persoana iubită este plin de dragoste, iar toată lumea trebuie să știe asta.

Gemeni

Persoana din zodia Gemeni spune tuturor despre relația ei. Ar țipa de la înălțime noua veste dacă ar putea. Ea adoră să spună lumii că are o nouă relație, deoarece este mult prea entuziasmată pentru a ține acest lucru doar pentru ea.

Însă, când spunem că zodia Gemeni spune absolut tot, nu înseamnă că într-un mod bun. De fapt, ea poate fi destul de insistentă pe tema asta. Este genul de persoană ce va expune orice detaliu pe social media. Poate deveni atât de rău încât să fii nevoită să o ștergi de la prieteni o perioadă sau pur și simplu să accepți că faci și tu parte din relația ei.

Citește și:
Cele cinci zodii care se stresează ușor

Text: Diana Babanică
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie