Povesti arzatoare (film)

Povesti arzatoare (film)

O poveste prezinta cinci intamplari petrecute in Los Angeles, unde niciun tabu nu ramane neexplorat si fiecare personaj se indreapta spre un destin intunecat si adesea comic.

Santa Monica: Dennis Marx (Dylan McDermott) si Dedra Davenport (Rosamund Pike) o asteapta la aeroport pe Chloe (Emily Meade), fata in varsta de 14 ani a lui Dennis. Din clipa in care aceasta ajunge, se observa ca relatia dintre ea si tatal acesteia nu esta una tocmai obisnuita. Dedra devine atat de obsedata si geloasa, pe aceasta relatie, incat se sinucide.

Westwood: Ginny Chen (Jamie Chung) si Chad Bower (Robert Hoffman) reprezinta cuplul indragostit. Atunci cand Chad o roaga pe Ginny sa-i faca un favor sexual neobisnuit, aceasta devine rusinata de pacatul ei, si se pedepseste prin automutilare.

West Hollywood: Geri (Peter Macdissi) si Tom (Anson Mount) sunt parteneri de viata, desi sunt diametral opusi. Cei doi adopta o fetita din Africa, Mahogany (Tiara McKinney), dar cand aceasta nu le indeplineste asteptarile, acestia o abandoneaza intr-o padure, de la marginea orasului.

Holmby Hills: Nicholas (Austin Williams), Trevor (Jake Austin Walker), si Volby Pinter (Addison Black) sunt trei frati care adora sa dea ordine. Acestia sunt crescuti de dadaca lor, Mary Jane (Lake Bell). Atunci cand cordonul ombilical al copilului mort al menajerei Blanca (Paz Vega) dispare, cei trei baieti pun la cale un proces, in care, este dezvaluit secretul mortii copilului Blancai. Acest lucru, o determina pe femeie sa se sinucida.

Sherman Oaks: Sarah Cotton (Zoe Saldana) este o tanara femeie, care tocmai a fost victima unui viol. In momentul in care, talharul fuge, acesta lasa in urma acestuia o proba asupra identitatii lui: portofelul. Sarah il gaseste pe Robert G. Kane (Nick Stahl) la pizzeria din apropiere. In loc sa il denunte la politie, aceasta vrea sa o violeze din nou.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle