Orasul (film)

In fiecare an, in Boston au loc peste 300 de jafuri bancare. Si un singur cartier, Charlestown, a dat lumii mai multi spargatori de banci si hoti de masini decat oricare alt loc din America.

Orasul (film)

Doug MacRay (Ben Affleck) este unul dintre ei. Insa nu e „croit” din aceeasi stofa ca ceilalti, deoarece a avut o sansa sa-si schimbe viata, sa n-o ia pe urmele tatalui sau criminal.

Cu toate acestea, Doug a ales sa devina seful unei bande de hoti fara scrupule, a caror mandrie este de a fura fara sa fie prinsi. Singura familie a lui Doug este formata din complicii sai in ale hotiei, iar singurul om pe care il poate considera aproape ca un frate este Jem (Jeremy Renner), in ciuda temperamentului aprig si comportamentului periculos al acestuia.

Situatia se schimba, insa, dupa ultima spargere, cand Jem o ia ostateca pe managera bancii, Claire Keesey (Rebecca Hall).

Cand descopera ca aceasta locuieste chiar in Charlestown, Jem e cuprins de nervozitate si vrea neaparat sa afle cat de multe stie Claire despre autorii spargerii.

Stiind de ce e capabil Jem, Doug promite ca se ocupa el si o cauta pe Claire, careia nici nu-i trece prin minte ca aceasta intalnire nu e deloc intamplatoare si ca fermecatorul strain este unul dintre cei care o terorizase cu cateva zile inainte.

Relatia cu Claire transformandu-se intr-o pasionata poveste de dragoste, Doug decide sa-si schimbe viata si sa plece din oras.

Dar acest lucru se dovedeste a fi extrem de dificil, intrucat agentii FBI – condusi de Frawley (Jon Hamm) – sunt pe urmele sale, iar Jem ii pune la indoiala loialitatea.

Doug realizeaza ca nu va fi usor sa scape si ca actiunile sale o pot pune in pericol pe Claire. Prin urmare, el nu mai are de ales decat intre doua lucruri: sa-si tradeze prietenii sau s-o piarda pe femeia pe care o iubeste.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle