Megamind 3D – din 10 decembrie in cinematografe

Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” si “Kung Fu Panda” aduc in 2010 „Megamind”.

Megamind 3D - din 10 decembrie in cinematografe

Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos.

De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga.

Dintr-odata, Megamind se trezeste ca nu mai are niciun scop in viata. A devenit un erou negativ fara un rival. Isi da seama ca cel mai rau lucru care i se putea intampla a fost sa-si atinga ambitia de-o viata. Asa ca se hotaraste sa creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”.

Acesta va fi mai mare, mai bun si mai puternic decat a fost vreodata Metro Man. Titan, in schimb, se prinde repede ca e mult mai distractiv sa fie erou negativ decat baiat cumsecade. Asa ca acum Titan nu isi pune in gand doar sa stapaneasca lumea, ci vrea, pur si simplu, sa o distruga.

Cel mai destept om din lume poate, oare, sa ia si el o decizie inteleapta, macar o data in viata lui? Diabolicul geniu va cadea in capcana pe care si-a intins-o singur si va deveni erou fara voie in propria sa poveste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle