Infruntarea Titanilor (Film)

O lume populata de creaturi mitice, cu peisaje urcand din adancurile Infernului pe culmile ametitoare ale Muntelui Olimp si infatisand lupta pe viata si pe moarte dintre oameni si zei, Clash of the Titans / Infruntarea Titanilor este o experienta inedita pentru spectatori, care se vor lasa fascinati de la prima scena si vor calatori imaginar intr-o Grecie antica tridimensionala, realizabila numai cu mijloacele secolului al XXI-lea.

Infruntarea Titanilor (Film)

Nascut din zei, dar crescut ca un muritor de rand, Perseu (Sam Worthington) nu reuseste sa-si salveze familia de furia lui Hades (Ralph Fiennes), razbunatorul zeu al Infernului. Nemaiavand nimic de pierdut, Perseu se ofera voluntar sa conduca o misiune periculoasa pentru a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa ia puterea din mainile lui Zeus (Liam Neeson), impiedicand astfel venirea Iadului pe Pamant.
Lupta pentru suprematie ii aduce fata in fata pe oameni, regi si zei, iar confruntarea dintre zei ameninta sa distruga pamantul.

Perseu incepe o calatorie plina de pericole pe taramuri interzise, in fruntea unei cete de razboinici curajosi, printre care Draco (Mads Mikkelsen), care il incurajeaza sa-si foloseasca abilitatile deosebite datorate descendentei sale divine. Ei au de infruntat demoni invincibili si monstri infricosatori, iar unica lor sansa de supravietuire este ca Perseu sa-si accepte puterile de zeu si sa-si creeze propriul destin, sfidandu-si soarta.

Pe langa oameni si zei, in Clash of the Titans / Infruntarea Titanilor apar si o multime de creaturi mitologice, cum ar fi inaripatul Pegas si Meduza cea ucigasa. Aducerea acestora pe marele ecran a fost opera unei extraordinare echipe de creatori de efecte speciale, supervizate de Nick Davis si Neil Corbould care, in tineretea sa, lucrase la filmul original Clash of the Titans. Ei au combinat efectele generate pe computer cu filmari reale, pentru a da creaturilor un aspect cat mai veridic. De pilda, Meduza are un corp pe jumatate uman, pe jumatate sarpe, efectele speciale si machiajul transformand-o pe frumoasa top model Natalia Vodianova intr-o Gorgona cu o privire intr-adevar ucigatoare.

Filmarile au fost realizate in locatii din Tenerife, Tara Galilor si Etiopia si au implicat peste 800 de oameni – realizatori, actori, figuranti si tehnicieni.
 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle