Handmade Cinema – un film documentar deosebit, realizat cu sprijinul Louis Vuitton

Documentarul "Handmade cinema", realizat de jurnalista Laura Delli Colli si regizorul Guido Tortonia si produs de Luchino Visconti di Modrone cu sprijinul Louis Vuitton, vorbeste despre artistii si artizanii cinematografiei italiene care au pastrat in familie si au transmis din tata in fiu secretele maiestriei lucrului de mana, de la decoruri de film la costume de epoca si la tot ceea ce sta in spatele unui mare film.

Numele lor nu sunt branduri, dar protagonistii acestui film sunt cei care au construit decorul pentru capodopere ca Gangs of New York, The name of the Rose sau Cleopatra, costumele Claudiei Cardinale in The Leopard sau rochiile de neuitat din Death in Venice.

Premiera filmului va avea loc azi la Roma in cadrul unei conferinte de presa unde va fi anuntat parteneriatul dintre Louis Vuitton si Centro Sperimentale di Cinematografia, cea mai veche si prestigioasa scoala de meserii dedicata filmului.

In cadrul unui proiect pe termen lung, Louis Vuitton va sustine si incuraja tinerele talente din cinematografia italiana.

De asemenea, pe data de 27 ianuarie va avea loc deschiderea fastuoasa a unuia dintre cele mai speciale si reprezentative magazine Louis Vuitton, Roma Etoile.

Locatia noului magazin din Roma este emblematicul cinematograf Etoile, datand de aproape un secol, un loc istoric ramas in paragina in ultimii ani dar renovat acum de Louis Vuitton cu atentie si dorinta de a pastra intacte detaliile si tot ceea ce tine de traditie si valoare autentica. La primul nivel al magazinului va exista si un cinematograf cu 20 de locuri, ceea ce este o premiera mondiala.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle