Cum s-o dai sa fie bine? (film)

Vince Vaughn si Kevin James sunt protagonistii comediei regizate de Ron Howard si produse de Brian Grazer, despre un barbat care descopera ca ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tau e la fel de important ca ceea ce faci pentru el

Cum s-o dai sa fie bine? (film)

Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum si Queen Latifah li se alatura in comedia Cum s-o dai sa fie bine?/The Dilemma, despre cat de departe poate merge o prietenie intre doi barbati inainte de a le exploda totul in fata.

Inca din colegiu, Ronny (Vaughn), burlac convins, si Nick (James) au fost prieteni la bine si la rau. Acum sunt parteneri intr-o firma de design auto, pe punctul de a castiga contractul vietii lor, care ar urma sa le propulseze firma. Avandu-le alaturi pe Beth (Connelly), iubita lui Ronny, si pe Geneva (Ryder), sotia lui Nick, cei doi se simt invincibili.

Insa totul o ia razna in momentul in care Ronny o vede pe Geneva sarutandu-se cu un alt barbat si se hotaraste sa afle ce se intampla. Investigatiile sale amatoristice ii dau lumea peste cap, mai ales cand afla ca si Nick avea niste secrete pe care le tinea bine ascunse.

Timpul trece, se apropie prezentarea care va decide soarta firmei lor, iar Ronny trebuie sa se hotarasca cum si cand ii va spune adevarul celui mai bun prieten al sau.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle