VIVA! de iunie: emoții, destăinuiri și iubire ca în filme. Plus- câteva locuri cool de pe litoral și trucuri de stil pentru vară

E oficial! S-a dat startul sezonului estival și ce metodă mai bună de relaxare poți avea în parc, pe terasă sau la piscină, dacă nu o nouă ediție a revistei VIVA!? Numărul de iunie este, de azi, pe piață.

VIVA! de iunie: emoții, destăinuiri și iubire ca în filme. Plus- câteva locuri cool de pe litoral și trucuri de stil pentru vară

Tu crezi în destin? Protagonistele revistei VIVA!, din iunie, au un lucru în comun: viața le-a rezervat cele mai plăcute surprize și schimbări de macaz atunci când se așteptau cel mai puțin. Visul de a deveni mamă i s-a îndeplinit Mădălinei Ghenea în momentul în care alesese să pună cariera pe primul plan… De un an, de când a născut-o pe Charlotte, viața ei s-a schimbat radical și, surprinzător sau nu, de atunci chiar a reușit și pe plan profesional să experiementeze enorm, ajungând de la actriță în rolul de producător. Citiți în VIVA! un interviu emoționant despre toate schimbările prin care a trecut Mădălina Ghenea, despre temerile și supărările ei, dar și despre cele mai mari satisfacții de care a avut parte.

O poveste de dragoste ca-n filme? Da! Este cazul Ancăi Lungu, cea care a renunțat la tot – familie, job, prieteni și țara natală – atunci când a întâlnit bărbatul alături de care a simțit că vrea să-și petreacă viața. Totul, la doar câteva luni după divorț! Însărcinată în luna a șasea, Anca Lungu a vorbit în exclusivitate pentru VIVA! despre noul ei partener și viața la Nisa. Și Octavia Geamănu are un destin interesant. Semn că viața i-a rezervat surprize, prezentatoarea TV a ajuns să-i spună da' bărbatului dur, despre care tot showbiz-ul vuia că este un burlac convins. Părinții unui băiețel adorabil, Octavia și Marian Ionescu sunt protagoniștii unui pictorial superb, de familie, în paginile revistei.

Dar asta nu e tot! Dincolo de aceste povești de viață emoționante, v-am pregătit și alte materiale extrem de interesante! Interviuri exclusive cu jurații de la Vocea României Junior – totul despre Andra, Inna și Marius Moga. Ce înseamnă pentru ei meseria de jurat, dar și secrete din viețile lor de cuplu! Au renunțat la discreție și împărtășesc totul cu cititorii VIVA! Fotografii de colecție de la petrecerile revistei noastre, încă de la debut – garantat că nici nu le mai recunoști pe vedetele tale preferate – dar și recomandări pentru cele mai cool restaurante de pe Litoral!

VIVA! de mai este disponibilă, din 31 mai, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 11,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: un balsam pentru păr LONCOLOR Expert de 250 ml.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle