Vedetele de la Hollywood cu cele mai multe divorțuri

Există un stereotip conform căruia mariajele de la Hollywood nu durează mult timp. Dacă noi, oamenii simpli, am sta căsătoriți timp de un an, în “ani de Hollywood” această perioadă pare a fi o eternitate.

Există vreun sâmbure de adevăr în acest stereotip? Au mai multe probleme relațiile de la Hollywood? Este greu de spus. Oamenii se căsătoresc și divorțează tot timpul și și există posibilitatea ca noi să observăm doar divorțurile celor de la Hollywood, pentru că acestea sunt cele care ajung în atenția presei. Ne-am gândit că ar fi interesant să ne uităm la unele dintre cele mai celebre vedete divorțate de la Hollywood.

1. Elizabeth Taylor

Chiar dacă nu mai este printre noi, nu putem să nu menționăm viața amoroasă a lui Elizabeth Taylor. Aceasta a fost divorțată de 7 ori! Este clar că știa cum să facă un bărbat să o ceară în căsătorie. A existat chiar și un bărbat care a cerut-o de nevastă de două ori, căsătorindu-se cu Richard Burton în 1964 și, din nou în 1975.

2. Larry King

Larry King nu a fost doar regele talk show-urilor. Acesta pare să fi fost și regele divorțurilor. A fost căsătorit de 8 ori. Șase din aceste căsătorii s-au încheiat cu un divorț, iar una a fost anulată. Totuși, ultimul mariaj a durat, el și soția sa fiind căsătoriți din 1997 și până la decesul acestuia.

3. Martin Scorsese

Martin Scorsese nu este doar un regizor, producător și scenarist, ci este și un mare cuceritor. Acesta a fost căsătorit de 5 ori și a divorțat de 4 ori. În urma acestor căsătorii, acesta a rămas cu trei copii, fiecare dintr-o căsătorie diferită.

4. Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton a încercat multe lucruri de-a lungul vieții sale. Este un actor, regizor, scriitor, compozitor și lista poate continua. Se pare că acesta a trebuit să încerce să fie soț de câteva ori, până când a reușit să facă un mariaj să meargă bine. A divorțat de 5 ori, dar a șasea căsătorie pare să decurgă cum trebuie.

5. Angelina Jolie

Cuplul Brangelina părea perfect. Erau împreună de mai mult de un deceniu, dar erau căsătoriți doar de doi ani înainte de a anunța că divorțează. Înainte de relația sa cu Brad Pitt, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Johnny Lee Miller și mai târziu cu Billy Bob Thronton, așa că Angelina a ajuns la al treilea divorț.

6. Drew Barrymore

Drew a avut o perioadă destul de tumultoasă în anii 90. S-a căsătorit cu primul său soț, Jeremy Thomas, în 1994, când avea doar 19 ani. Două luni mai târziu, a divorțat de acesta. Al doilea său mariaj a durat mai mult. A fost căsătorită timp de un an cu Tom Green. A treia căsătorie cu Will Kopelman, din 2012, a durat 4 ani.

7. Kim Kardashian

Vă mai amintiți că înainte să aibă o familie cu patru copii împreună cu Kanye West, Kim a fost divorțată de două ori? Inițial a fost căsătorită cu Damon Thomas în 2000, iar mariajul lor a durat timp de 4 ani. Apoi a fost căsătorită cu Kris Humphries, urmând să divorțeze de acesta 72 de zile mai târziu. Nici căsătoria cu Kanye West nu a fost mai reușită, astfel că aceștia au ajuns la divorț și deja au început alte relații, care de care mai mediatizată.

8. Tom Cruise

Tom Cruise a divorțat de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Mimi Rogers, cu care a stat timp de trei ani. Nicole Kidman a reușit să petreacă 11 ani cu acesta, înainte de mariajul său cu Katie Holmes, care a durat 6 ani.

Citește și:
Celebrități care s-au inspirat de la alte persoane faimoase pentru numele copiilor lor

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle