Trăsături pe care le are un bărbat cu care îți va fi foarte greu să ai o relație, indiferent cât încerci

Cu el este foarte greu să ai o relație. Te străduiești enorm, duci toată lupta singură și acest bărbat nu merită să îți irosești timpul.

Trăsături pe care le are un bărbat cu care îți va fi foarte greu să ai o relație, indiferent cât încerci

În general e greu să ai o relație. La început totul e simplu și frumos datorită fluturașilor din stomac. După ce trece perioada de îndrăgostire, când fiecare vrea să se prezinte într-un mod cât mai atractiv, începe adevărata muncă. Îl vezi pe celălalt așa cum este în realitate, greșelile pe care le-ai făcut în prima parte, în luna de miere a relației, exersați negocierea. Nu degeaba multe relații se încheie după 2 ani, căci acesta este debutul în noua etapă când lucrurile devin mai dificile. Însă sunt persoane cu care indiferent cum procedezi nu e bine. Iar o relație cu un astfel de bărbat te consumă teribil.

Are probleme de încredere

Este foarte suspicios și crede că toată lumea vrea să profite de el, inclusiv tu. Evită să rămână dator cu ceva, iar fiecare gest frumos pe care îl faci îl pune în disconfort căci automat se simte în dezavantaj. Așa că ori îți blochează bunăvoința și generozitatea ori caută să se recompenseze imediat.

Este morocănos

Starea lui de spirit generală este una departe de a avea note pozitive. Este morocănos, ciufut, nimic nu îi convine, este ironic și sarcastic, are glume răutăcioase, și în general te face să te simți prost și când sunteți voi doi și când sunteți în public, cu prietenii lui sau ai tăi. Faci reale eforturi de a fi drăguță, optimistă, de a compensa energia negativă pe care el o degajă.

Nu face nimic fără a fi răsplătit

Să fii bun se spune că nu costă nimic. Însă la el totul are un preț. Nu te ajută pentru că ai nevoie, ci pentru cum îl recompensezi după. Caută ca mereu să îi iasă ceva la afacerea asta, și ori stabilește de la început, ori îți cere după. Dacă nu solicită nimic, deja și-a calculat beneficiul și cum este în interesul său.

Este pesimist

Pentru el lumea e un loc rău, periculos și așteaptă să se întâmple constant ceva rău. E cu drobul de stare deasupra capului, vigilent și agresiv tocmai pentru că vrea să se apere de inamicul nevăzut și inexistent de altfel.

Tu ești mereu de vină

Capacitatea lui de introspecție e mică sau nici măcar nu îl interesează acest aspect. E de un egoism feroce și nu își asumă nimic. Tu ești de vină pentru tot, iar rolul tău este de a-i hrăni ego-ul.

Este ranchiunos

Ține minte fiecare detaliu care l-a deranjat, ți-l reproșează și apoi caută diferite modalități de a se răzbuna. Este ranchiunos și dacă ți-ai cerut scuze și cauți modalități să îndrepți lucrurile în relația voastră.

Este prins în trecut

Prezentul este confuz și viitorul nu există. Permanent trecutul îi invadează prezentul lui personal sau cel pe care îl trăiește împreună cu tine. Și acest trecut vine împreună cu o nostalgie care devorează bucuria și trăirea autentică a prezentului.

Citește și:
De ce ideea de relație perfectă este cea mai sigură cale către nefericire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle