Tot ce trebuie sa stii despre Premiile Gopo 2017

Premiile Gopo 2017 se vor desfasura anul acesta pe 21 martie - ceremonia va onora valorile actuale ale filmului romanesc. Iata tot ce trebuie sa stii!

Tot ce trebuie sa stii despre Premiile Gopo 2017

Pentru Premiile Gopo 2017, un numar record de filme au intrat in cursa pentru nominalizari: 21 de lungmetraje, 15 documentare si 52 de scurtmetraje!

Iata si alte cateva facts pe care trebuie sa le stii despre Premiile Gopo 2017:

Gala Premiilor Gopo 2017 este cel mai important eveniment din Romania dedicat cinematografiei autohtone si se va desfasura pe 21 martie la Teatrul National I. L. Caragiale.

Juriul din acest an este compus din 11 profesionisti in domeniu si critici de film: Gabriel Achim (regizor), Oana Iancu (producator), Doru Ana (actor), Raluca Manescu (scenarist), Tudor Mircea (operator), Nita Chivulescu (monteur), Dana Duma, Ileana Bîrsan, Andrei Șendrea, Dragos Marin si Doru Pop. Ei sunt cei care au hotarat care vor filmele nominalizate, lista pe care o poti consulta si tu, aici:

Nominalizarile la Premiile Gopo 2017 – lista completa

Actorul Valentin Uritescu va primi premiul pentru intreaga activitate la Gala Gopo 2017, avand o experienta de peste 50 de ani in teatru si film si nenumarate realizari si proiecte la activ.

Actorul Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori romani, va primi premiul pentru intreaga cariera la Gala Gopo 2017. Cariera sa se intinde pe parcursul a aproape 60 de ani.

„Selfie 69” a primit Premiul Publicului, pentru filmul cu cel mai mare succes la box office in 2016. Filmul regizat de Cristina Iacob a avut peste 150 de mii de spectatori. Daca nu l-ai vazut pana acum, aici ii poti urmari trailerul.

„Sieranevada” este filmul care a primit cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2017, dintre care una este pentru „Cel mai bun film”. Pelicula regizata de Cristi Puiu a intrat in cursa pentru nu mai putin de 13 trofee Gopo. Iata si trailerul:

Cele cinci productii nominalizate la categoria „Cel mai bun film european” pot fi vizionate, in perioada 8-19 martie, la Cinema Elvira Popescu si la Cinema Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle