Tipuri de bărbați cu care e foarte greu să ai o relație pe termen lung

Indiferent cât te străduiești nu vei reuși să îi schimbi. Și nici nu e treaba ta asta. Tipuri de bărbați care nu sunt material de relație.

Tipuri de bărbați cu care e foarte greu să ai o relație pe termen lung

Visezi să fiți împreună sau ați început deja o poveste amoroasă. Dar cu aceste tipuri de bărbați deznodământul nu este neapărat unul fericit. Consideri că ești o femeie puternică și vei face față, ai tu ac de cojocul lui sau pentru că are sentimente pentru tine se va schimba. Trei erori care contribuie la frustrare, dezamăgire și nefericire.

Este dependent de părerea lumii

Validarea din exterior este aerul pe care îl respiră. De aceea este preocupat să păstreze aparențele, fără să adreseze problemele reale pentru care e important să găsiți soluții. Se răzgândește rapid și este foarte influențabil de cei din jur. Dacă voi ați hotărât ceva și prietenii lui consideră că nu este o idee bună, la final va rămâne cum îl sfătuiesc prietenii.

Dependent de familie

Nu neapărat financiar, deși este foarte posibil ca inclusiv în acest aspect să facă echipă cu familia lui și nu cu tine, chiar dacă locuiți împreună sau sunteți căsătoriți. Scurt pe doi, cordonul ombilical încă este atașat de mama sa, iar familia îi dictează practic alegerile și modul în care își trăiește viața.

Este extrem de egoist

Contează numai ce vrea el, când vrea el, fără să ia în calcul dorințele tale sau impactul pe care acțiunile lui îl au asupra ta. Este manipulator, lipsit de empatie, nu își asumă responsabilitatea faptelor sale și aruncă mereu vina pe tine. Totul este despre el și problemele lui, ale tale nici nu sunt luate în calcul. Dacă vrei să vorbești despre ce te apasă, redirecționează discuția către el. Consideră că lui i se cuvine orice, dorește să fie pus pe un piedestal și să i se ofere ofrande emoționale sau practice (servicii, atenții, cadouri) dar nu oferă nimic înapoi.

Indisponibilul emoțional

Specifică cât se poate de clar că nu își dorește o relație serioasă, dar tu insiști să rămâi lângă el. Sau este într-o permanentă confuzie, nu știe clar ce vrea și te destabilizează profund cu acel joc de cald-rece. Vă certați și vă împăcați de nenumărate ori pentru că e indecis și nu e convins că te vrea alături pe termen lung.

Neajutoratul

La un moment dat vei obosi. Nu simți că ai alături un bărbat, un partener de cuplu, cu care să faci echipă și pe care să te bazezi. E ca și cum trebuie să crești un copil mare, care nu se descurcă fără tine, trebuie să fii mereu în umbra lui, să îl înveți, să îi spui ce să facă, pe care trebuie să-l scoți din tot felul de încurcături.

Perfecționistul…

… pune asupra ta o imensă presiune. Trebuie să arăți mereu perfect, să ai job-ul perfect, manierele perfecte. Este extrem de critic și mereu ai senzația că este cu lupa pe tine căutându-ți defecte. Nu ține cont de limitele sau nevoile tale, devine foarte ușor tiranic.

Citește și:
Ți-e teamă să nu mai suferi? Cum te comporți când ți-ai închis inima în fața iubirii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle