Start Romanian Design Week – astazi incepe saptamana designului romanesc!

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat designului autohton - Romanian Design Week - incepe astazi, 20 mai 2017.

Start Romanian Design Week – astazi incepe saptamana designului romanesc!

Romanian Design Week incepe astazi, 20 mai 2017 – acum ia startul editia de anul acesta a unei saptamani dedicate designului romanesc. Programul Romanian Design Week este initiat de The Institute si este gazduit, anul acesta, de viitorul Mega Image Concept Store, aflat pe strada Grigore Cobalcescu, nr 45. In plus, expozitiei centrale i se adauga alte 40 de evenimente conexe, organizate de partenerii Romanian Design Week.

In spatiul principal dedicat Romanian Design Week sunt prezentate, in plus, peste 10 expozitii capsula. Tot acolo, pe tot parcursul saptamanii dedicate designului romanesc, vor avea loc o serie de conferinte care vor trata cele mai de actualitate subiecte din domeniu.

Printre expozitiile capsula se numara: „Standpoint”, o expozitie care prezinta limbajul international al modei; designerii de moda care participa cu creatii la aceasta expozitie sunt Emese Bako, Andreea Castrase, Ancuta Sarca, Sabina Pop si Smaranda Almasan, „Room 40 – Decriptarea designului contemporan de bijuterie”, o expozitie dedicata intelegerii procesului din spatele designului de bijuterie contemporana, dar si „DISLOCATED/FOLDED/DISPLACED – A Visual and Interdisciplinary Dialogue”, un proiect conceput de Lucian Broscatean si Ioana Olahut care analizeaza traseul circular al unei suprafete plane in 3 medii diferite – instalatie, pictura si design vestimentar.

Detalii despre toate expozitiile capsula dar si programul in amanunt al conferintelor pot fi gasite pe institute.ro, dar si in aplicatia dedicata – Romanian Design Week.

Daca ti-am captat interesul, ne vedem saptamana aceasta la Romanian Design Week!

Citeste si:
Interviu cu Andrei Bortun (Romanian Design Week)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle