Sfaturi utile pentru alegerea și purtarea unui ceas

În această postare vom învăța cum trebuie să purtăm un ceas. Știați că printre primele lucruri care le observă oamenii atunci când se întâlnesc este dacă purtați sau nu un ceas și pentru că ceasul este unul dintre simbolurile de statut (pantofi, telefon, mașină etc.) veți trage concluzii despre proprietarul acestuia involuntar. Cu puțină atenție sunteți capabili să recunoașteți detaliile minuscule ale fiecărui ceas în câteva secunde.

Din păcate, cumpărarea unui ceas este întotdeauna mult mai complicat decât pare la început, deoarece nu există nici un ceas care să fie perfect pentru fiecare ocazie, stil sau activitate. Așadar, înainte de a lua decizii și de a vă cumpăra un ceas sau de a decide să surprindeți pe cineva cu un ceas, s-ar putea să stați pe gânduri în legătură cu ceasul pe care urmează să îl alegeți. Trebuie să vă puneți următoarele întrebări care vă pot ajuta foarte mult în luarea deciziei: Ce stil doriți, ce stil vă este familiar sau persoanei căruia urmează să o oferiți (ceas de damă sau bărbătesc, elegant, sportiv sau casual)? La ce vreți să folosiți ceasul? La ce ocazii vreți să purtați ceasul? Ce caracteristici sunt importante? Din ce material ar trebui să fie fabricat (carcasă din oțel inoxidabil, sticlă din cristal de safir etc.)? Una dintre cele mai importante întrebări este: cât doriți să cheltuiți pentru acest ceas?

În zilele noastre, este perfect acceptat să porți același stil de ceas într-un cuplu, înseamnă legătura strânsă dintre cupluri.

Ce ceas să porți?

Câte ceasuri ai, cum arată și când le porți depinde în totalitate de tine, de preferințele tale și portofelul tău. Cazul ideal ar fi să ai un ceas pentru evenimente formale, una pentru sport și una pentru îmbrăcămintea de zi cu zi.

Așa cum parcurgeți caracteristicile ceasurilor în momentul cumpărării, așa și producătorul a început să producă ceasurile, chiar începând cu design-ul, deoarece structura și funcțiile unui ceas sport sunt complet diferite de un model de ceas elegant.(Acest lucru este valabil, desigur, atât pentru ceasurile bărbatești, cât și pentru cele pentru femei).

Pe lângă aspect, ceasurile destinate purtării de zi cu zi trebuie să fie ergonomice și fabricate din materiale de înaltă calitate, să fie confortabile când sunt purtate pe încheietura mâinii. Ceasurile pentru femei și bărbați de la Timestore sunt perfecte pentru îmbrăcămintea de zi cu zi, ar trebui să aruncați o privire pe site-ul acesta pentru a găsi propriul dvs. favorit.

Ceasul se potrivește corect pe încheietura mâinii?

Ceasurile pentru femei, de obicei se poartă lejer pe încheietura mâinii, în timp ce pentru ceasurile pentru bărbați, numai purtarea potrivită este acceptată, deoarece un ceas care se mișcă lejer pe mână conferă ceasului un aspect feminin. Pentru domni, purtarea adecvată a ceasului înseamnă că distanța dintre ceas și încheietura mâinii este de aprox. 1-1,5 cm sau ceasul nu se poate roti pe încheietura mâinii.

Cât de proporțională ar trebui să fie dimensiunea ceasului la încheietura mâinii? Pentru circumferințele încheieturii de 14-19 cm, ceasurile cu diametrul carcasei de 36-42 mm sunt potrivite, în timp ce pentru un ceas cu diametrul carcasei de 42-46 mm, circumferințele încheieturii peste 19 cm sunt cele mai ideale.

De ce sunt importante aceste lucruri?

Un ceas supradimensionat oferă purtătorului un aspect exagerat de ostentativ, sugerând chiar din greșeală o personalitate puternică, dar dimensiunea prea mică presupune exact opusul, adică purtătorului îi lipsește încrederea în sine.

Permite-i ceasului tău să îți exprime personalitatea reală, deoarece este unul dintre cele mai expresive accesorii din industria modei. Găsiți toate stilurile de ceasuri pe Timestore.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle