Secretele celei mai frumoase femei din lume pentru un ten perfect și o frumusețe radiantă

Aishwarya Rai, simbolul frumuseții indiene, vorbește despre secretele unui ten perfect.

Secretele celei mai frumoase femei din lume pentru un ten perfect și o frumusețe radiantă

Aishwarya Rai Bachchan, actriță și fostă câștigătoare a „Miss World', cunoscută drept cea mai frumoasă femeie din lume, își menține tenul mereu tânăr și frumos respectând cu strictețe un ritual de frumusețe, dar și un regim alimentar.

Deși are la dispoziție cele mai bune produse de îngijire ale pielii, aceasta se declară un fan înrăit al produselor bio, făcute acasă.

Stă departe de alcool și tutun. Probabil că educația sa tradițională a jucat un rol imens în acest sens. Nu este fan al mâncării nesănătoase, preferă mâncarea gătită, consumă foarte multe legume și fructe pentru a oferi corpului vitamine, minerale și antioxidanți.

Pentru Aishwarya Rai Bachchan, totul începe din interior și susține că frumusețea ei se datorează faptului ca are „o minte sanatoasa' și că bea multă apă. Pentru ea, hidratarea este foarte importantă. „Este vorba de hidratare, pe dinăuntru, dar și pe dinafară', spune ea despre ritualul sau de înfrumusețare, explicând semnificația mantrei sale : „Trebuie să bem multa apă și să ne hidratăm corespunzător'. Astfel spus, hidratarea este cheia.

Aishwarya susține că nu are suficient timp să faca sport din cauza programului sau încărcat. „Chiar îmi doresc să pot să includ un program de fitness în viața mea de zi cu zi. Încă nu am reușit să fac asta', spune ea. Cu toate acestea, consideră că starea de bine vine din interior, la fel ca și frumusețea. „Trebuie să te simti confortabil în pielea ta și să îți fii cel mai bun prieten, să îți placă cine ești și să fii fericit! De fapt, trebuie să simți acest sentiment venind din interiorul tău și asta este tot ce contează. Celelalte lucruri pot fi îmbunătățite, însă ești ceea ce emani și este important să te simți bine pentru a arata bine.'

Referitor la produsele de make-up, rujul ei dă mereu lovitura. Deci doamnelor, completați-vă întotdeauna look-ul cu un ruj. Aishawarya îl consideră accesoriul cheie pentru frumusețea sa.

Citeste si:
Secretul lui Gigi Hadid pentru un păr frumos și sănătos este extrem de accesibil

Text: Florina Ioana Andreescu
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle