(P) Trei idei minunate pe care merită să le pui în practică de Valentine’s Day

(P) Trei idei minunate pe care merită să le pui în practică de Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, așa ca dacă vrei să-ți surprinzi cu adevărat jumătatea ar fi bine să te organizezi cât mai rapid. Nu este nevoie să faci nimic complicat, ci doar să-ți folosești puțin imaginația și, cu siguranță, partenerul tău va fi impresionat. Află, în continuare, trei idei minunate pe care merită să le pui în practică de Valentines, dacă îţi doreşti ca tu şi partenerul tău se petreceţi nişte momente unice împreună.

Închiriază o maşină scumpă

Prietenului, iubitului sau soţului îi plac foarte mult maşinile şi caii putere? Atunci, alege să închiriezi o maşină scumpă, similară cu autoturismele pe care o conduc zilnic milionarii sau miliardarii. Ia-ţi liber de la serviciu şi roagă-ţi şi jumătatea să facă la fel, astfel încât să vă bucuraţi de o zi de neuitat împreună. Ca să-ţi laşi partenerul „mut de uimire', ai putea să-i trimiţi cheile de la maşină la serviciu, prin curier, chiar înainte să plece de la birou pe 13 februarie. Scrie-i şi un mesaj simplu, cum ar fi: „Mâine o să ne plimbăm împreună. Toată ziua!'.

Dacă tot aveţi timp doar pentru voi, aţi putea să daţi o „fugă' până la munte. Sau pâna la mare, în cazul în care iubiţi amândoi litoralul, indiferent de vremea de afară.

Mergeţi împreună la un restaurant

De obicei, bărbaţii sunt cei care invită femeile în oraş, la restaurant. Dacă la fel stau lucrurile şi la voi în cuplu, alege ca anul acesta, de Valentines Day, să-ţi inviţi tu partenerul în oraş. Nu opta pentru un restaurant pe care îl frecventaţi, ci încearcă o altă locaţie, cu un specific diferit faţă de ceea ce sunteţi obişnuiţi. Câteva alternative ar fi: un wine bar, un restaurant pescăresc sau un steak house. Ca să-ţi surprinzi şi mai mult persoana iubită, documentează-te în legătură cu meniul locaţiei în care o să mergeţi. Şi, când ajungeţi acolo, recomandă-i nişte combinaţii de mâncare – băutură pe care ar merita să le încerce.

Invită-l la petrecerea ta şi a lui

Organizează o petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor, la care singurii participanţi să fiţi doar vor doi. Dacă el lucrează pe 14 februarie, ia-ţi o zi de concediu şi pregăteşte un fel de mâncare, un desert şi pune la rece nişte sticle cu vin. De asemenea, cumpără două costume pentru Valentines Day, pe care să le îmbrăcaţi amândoi la petrecerea voastră, organizată acasă, acolo unde staţi cel mai mult timp împreună. Ia nişte costume haioase, pe care să le purtaţi după ce terminaţi cina romantică. Sau înainte. Cum doreşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle