Povestea emoționantă a micuței gimnaste din emisiunea „Visuri la cheie”

Visul Robertei, o gimnastă talentată, ce a fost abandonată de părinți când avea doar 11 luni, a fost îndeplinit ieri seară, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Povestea emoționantă a micuței gimnaste din emisiunea „Visuri la cheie”

În ediția de ieri a emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV, a fost prezentată povestea Robertei, o adolescentă de 13 ani, din Pitești. Deși are o vârstă fragedă, obstacolele peste care Roberta a fost nevoită să treacă nu au fost puține. La doar 11 luni a fost părăsită de părinții ei. Din acel moment a rămas în grija bunicilor săi, care au încercat să suplinească absența părinților și să îi oferă un viitor mai bun nepoatei lor.

Pasiunea cea mai mare a Robertei este gimnastica, pe care o practică de când avea patru ani. Deși este extrem de talentată și a câștigat zeci de premii și de medalii, din cauza situației materiale precare, a trebuit să facă eforturi extrem de mari pentru a-și urma visul. Și nu doar ea, ci și bunicii săi, care au fost nevoiți să renunțe chiar și la medicamentele de care aveau nevoie pentru a o susține pe Roberta să facă performanță.

 Părinții ei i-au tăiat aripile, dar noi am ajutat-o să-i crească înapoi și să zboare din nou, a declarat în emisiune George, bunicul Robertei.

Mulțumită emisiunii Visuri la cheie, Roberta se bucură acum de casa pe care și-o dorea. Ba mai mult decât atât, aceasta a avut ocazia să petreacă timp cu doi oameni pe care îi îndrăgește extrem de mult: Pavel Bartoș și Smiley. Visul ei era să-i cunoască pe cei doi prezentatori, iar Dragoș Bucur a reușit să îi îndeplinească dorința.

„Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui că toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine”, a declarat Pavel Bartoș.

Citește și:
Un băiețel de 3 ani din București are nevoie de cel mai scump tratament din lume, în valoare de 2 milioane de dolari

Foto: ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle