Perechi de actori care nu au putut salva eșecul filmelor în care au jucat

Hollywood-ul ne-a surprins cu o mulțime de perechi de actori apreciați și cunoscuți, însă nici măcar chimia lor nu a putut salva eșecul acestor filme.

În cele mai multe dintre cazuri, chimia dintre actori poate avea un rol extrem de important în asigurarea succesului unei pelicule. Sunt cazuri în care industria consideră că o pereche de actori este atât de bună, încât o distribuie în mai multe filme. Chiar dacă unele au înregistrat un real succes, altele par a fi încercări slabe de a recuceri publicul.

John Travolta și Olivia Newton-John – Two Of A Kind (1983)


John Travolta și Olivia Newton-John au jucat în Grease (1978), dar și în continuarea acestuia din 1982. S-au reunit pe micile ecrane în 1983, cu ocazia filmului Two of a Kind. Pelicula nu a înregistrat un mare succes, iar recenziile negative primite din partea criticilor și a publicului nu au întârziat să apară.

Ryan Gosling și Emma Stone – Gangster Squad (2013)

După Crazy, Stupid, Love (2011), un alt film în care i-ai putut vedea pe Ryan Gosling și Emma Stone a fost Gangster Squad (2013). Filmul a înregistrat un succes modest în ceea ce privește încasările de la box-office, dar criticii nu au apreciat-o pe Emma Stone. Cu toate astea, putem spune că și-au luat revanșa cu filmul La La Land, din 2016, care a avut un succes incredibil dacă stăm să ne gândim că a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film, iar Emma Stone a primit premiul pentru pentru Cea mai bună actriţă în rol principal.

Keanu Reeves și Sandra Bullock – The Lake House (2006)

Filmul Speed din 1994 i-a avut în distribuție pe Sandra Bullock și Keanu Keeves. Actorul a decis să nu mai facă parte și din continuarea acestuia, Speed ​​2: Cruise Control. În cele din urmă, publicul a reușit să îi vadă pe cei doi actori în 2006 în drama romantică The Lake House. Din păcate, filmul a fost considerat de critici un eșec și nu a egalat succesul înregistrat de Speed.

Bradley Cooper și Jennifer Lawrence – Serena (2014)

Bradley Cooper și Jennifer Lawrence au fost colegi de filmare în mai multe pelicule, precum Silver Linings Playbook, American Hustle, dar și Serena. Actrița a fost prima distribuită în Serena, iar ulterior l-a recomandat pe Bradley Cooper. Drama spune povestea unui cuplu proaspăt căsătorit din Carolina de Nord din 1930. Filmul nu s-a bucurat de foarte multe aprecieri, iar pe Rotten Tomatoes are un scor de 16%. Ulterior, s-au mai reunit pentru filmul Joy din 2015.

Chris Hemsworth și Tessa Thompson – Men in Black: International (2019)

Chris Hemsworth și Tessa Thompson au jucat în continuarea filmului Marvel, Thor: Ragnarok, și încă de atunci a fost considerat unul dintre cele mai bune filme Marvel. Foarte mulți au remarcat chimia dintre cei doi actori. Nu același lucru putem spune despre Men in Black: International, care s-a dovedit un eșec din punct de vedere comercial. Cei doi au mai fost văzuți și în Avengers: Endgame și vor mai juca și în Thor: For Love & Thunder.

Vince Vaughn și Owen Wilson – The Internship (2013)

Filmul Wedding Crashers (2005) a avut un număr surprinzător de aprecieri și publicul și-a mai dorit să îi vadă jucând împreună pe Vince Vaughn și Owen Wilson. Acest lucru s-a întâmplat în 2013, odată cu The Internship. Cu toate astea, filmul nu a ajuns la așteptările publicului, primind destule critici.

John Travolta și Uma Thurman – Be Cool (2005)

Uma Thurman și John Travolta au jucat în unul dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile, și anume Pulp Fiction. Celebrul cuplu de pe micile ecrane a fost văzut în Get Shorty (1995), dar și în continuarea acestuia, Be Cool (2005). Deși a fost o continuare mult așteptată, pelicula nu a reușit să îi impresioneze pe critici. Însă, fanii au avut ocazia să îi vadă din nou pe cei doi actori dansând, amintindu-și de scena iconică din Pulp Fiction.

Robert De Niro și Al Pacino – Righteous Kill (2008)

The Godfather Part II și Heat se numără printre peliculele în care Robert De Niro și Al Pacino au jucat împreună. În Righteous Kill fanii celor doi actori i-au văzut împărțind mai multe scene. Însă, pelicula nu a reușit să impresioneze, iar drept dovadă stau și încasările de la box-office. Publicul a avut ocazia să îi vadă împreună și în filmul The Irishman (2019), în regia lui Martin Scorsese.

Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito – Junior (1994)

Filmul Twins, în regia lui Ivan Reitman, a înregistrat încasări remarcabile la box-office, iar pentru actorii Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito a fost un succes garantat în ceea ce privește cariera în actorie. Însă, despre Junior nu am spune același lucru. Criticii l-au catalogat drept unul dintre cele mai proaste filme făcute vreodată. Chiar și așa, Arnold Schwarzenegger și Emma Thompson au primit nominalizări la Golden Globes pentru rolurile lor.

Chris Farley și David Spade – Black Sheep (1996)

Tommy Boy a avut un succes surprinzător, iar Paramount Pictures a vrut să profite de asta și a grăbit producția unui nou film cu Chris Farley și David Spade. Chris ar fi trebuit de fapt să joace în The Cable Guy, rolul principal fiind scris pentru el. Conform cărții The Chris Farley Show, scenariul filmului Black Sheep a fost scris destul de repede și livrat cu o zi înainte ca actorul să părăsească rolul prin contract. Așa că, nu a putut să joace în The Cable Guy, rolul revenindu-i lui Jim Carrey, care a fost plătit cu 20 de milioane de dolari. Black Sheep nu s-a bucurat de aprecierea criticilor.

Citește și:
TOP 20 Cele mai bune noi filme originale Netflix de văzut în 2021

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle