Pentru el contează mai mult faptele decât vorbele? Ce să faci concret ca să se simtă iubit și important

Cuvintele care nu sunt întărite, confirmate, de comportamente sunt de fapt vorbe în vânt. Ce să pui în practică dacă vrei să-ți faci partenerul să se simtă iubit.

Pentru el contează mai mult faptele decât vorbele? Ce să faci concret ca să se simtă iubit și important

Probabil că știi deja despre limbajele iubirii și cum fiecare se simte iubit și ca atare ce are nevoie să primească. Indiferent cât ești de declarativă sau încerci să pui în practică cât mai multe dovezi de iubire, există o serie de gesturi încărcate de afecțiune mai grăitoare decât cea mai romantică seară sau impresionantă surpriză. Mai ales că nu este realist acest romantism perpetuu și tolba cu surprize se golește la un moment dat.

Îți faci timp doar pentru el

Ești foarte prinsă cu serviciul, poate că faci anumite cursuri de perfecționare sau țintești schimbarea totală a carierei. Te mai ocupi și de casă, iar dacă aveți copii deja lucrurile se complică și mai mult. Cu toate astea știi că pe lângă multiplele responsabilități, pe lângă rolul de părinți voi sunteți în primul rând cuplu. Așa că faci eforturi pentru a avea timp doar pentru voi, pentru el.

Îl asculți

Da, bărbații sunt mai mult orientați pe soluții, caută singurătatea când au o problemă și nu prea vorbesc despre sentimentele lor. Însă au momente când au nevoie de un sfat, de o părere, să se poată ventila în siguranță, știind că persoana cealaltă le vrea binele și e acolo pentru ei.

Nu îl uiți pe timpul zilei

Poate suna banal, dar nu este. Vă întâlniți acasă la finalul zilei și atunci stați de vorbă, dar un emoticon, o glumă, un link cu un articol interesant arată că te gândești la el și pe timpul zilei, că vrei să împărtășești cu el ceva care ți s-a părut util.

Îl sprijini

Are un vis profesional, o perioadă mai grea la serviciu, un moment de cotitură în cariera sa. Ești acolo și îl susții. Nu doar cu vorbe de încurajare ci și faptic.

Contribui la lista de dorințe

Americanii au o expresie anume: bucket list. Adică o listă de lucruri pe care ți-ai dori enorm să le faci în această viață. Iar tu i-o cunoști pe a lui și ești dispusă să contribui la bifarea elementelor de pe listă.

Ești caldă…

… la nivel gestual. Adică îl îmbrățișezi, îl săruți, îl mângâi, îl ții de mână, nu doar când sunteți voi doi departe de lume, ci și în public. Este o declarație nonverbală a iubirii tale, care nu este cenzurată în fața altor persoane.

Păstrezi o relație decentă…

… cu cei importanți pentru el. Familia din care provine, prietenii săi de suflet, nu trebuie să devii foarte apropiată de ei. Însă din respect și afecțiune pentru partener menții o relaționare elegantă, fără conflicte sau dramatism.

Citește și:
Modurile în care teama de abandon îți sabotează relația de cuplu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle