(P)„Cupa magicienei” (Coppa della Maga)

Coppa della Maga: 100 % inghetata naturala, cu planta medicinala stevia in loc de zahar, fara gluten si, bineinteles, extrem de gustoasa!

(P)„Cupa magicienei” (Coppa della Maga)

Coppa della Maga este o inghetata exceptionala! Fiecare poate sa spuna un asemenea lucru, dar pentru noi este usor si sa-l dovedim: Coppa della Maga este pregatita in intregime din ingrediente naturale, iar indulcitorul complet natural stevia inlocuieste 100% zaharul. Intr-adevar, am inconjurat lumea ca sa alegem cea mai potrivita cacao, vanilie, ulei de germaot si toate ingredientele necesare pentru a obtine gustul si calitatea aceasta. Multa lume, chiar si cu experienta, ne-au spus ca nu putem sa facem in ziua de astazi inghetata cu lapte, ingrediente naturale si cel mai important – fara zahar. Dar noi nu i-am crezut! Am refuzat sa alegem intre gust si sanatate. Noi le vrem pe ambele! Suna ca din basme, dar inghetata noastra este una reala.

Coppa della Maga NU contine: Ingrediente artificiale
Coppa della Maga NU contine: OMG-uri
Coppa della Maga NU contine: Grasimi hidrogenate
Coppa della Maga NU contine: Zahar adaugat
Coppa della Maga NU contine: Oua
Coppa della Maga NU contine: Produse din soia
Coppa della Maga NU contine: Gluten

Povestea magica a Coppa della Maga

Atunci când vorbim de o inghetata buna, in mintea noastra apar imaginile sau amintirile frumoase din Italia – tara inghetatei.

De aceea, atunci când am creat Coppa della Maga, am inceput cu o reteta italiana de inghetata de casa – asa cum a fost ea preparata cu mult timp inainte de inventarea masinilor: am batut laptele, frisca si untul – cu cât mai mult, cu atât mai bine. Am adaugat fructele, nucile pisate sau cacao, iar câteodata si ulei de citrice sau alte arome … si aici ceva ne-a speriat: zaharul!

In fiecare luna, apar analize care demonstreaza noi dovezi in sustinerea faptului ca zaharul este cauza mai multor probleme de sanatate grave. Asadar, cum acest ingredient ar putea sa aiba loc intr-un produs sanatos sau intr-unul care poate sa fie numit hrana de calitate?!

Si iata de ce noi am hotarât: indiferent de cost, noi vom face o inghetata cu indulcitorul natural din natura, stevia si fara niciun fel de zahar!

Poza-scufita

Dar expertii ne-au spus ca acest lucru este imposibil: „Inghetata fara zahar pur si simplu nu va iesi!' Si astfel a inceput drumul nostru, cu mult mai lung de cum ne-am asteptat…

Dupa mai multe probe, greseli, documentare si pregatire dupa retete vechi, testarea unor cantitati enorme de inghetata, discutii cu experti mondiali in alimentatie si tehnologi nu numai din Italia, dar si din intreaga lume, astazi cu mândrie va prezentam:

Coppa della Maga: 100 % inghetata naturala, cu planta medicinala stevia in loc de zahar si, bineinteles, extrem de gustoasa!

Sfatul nostru: daca toata lumea va spune ca este imposibil, faceti-o in pofida acestui lucru si spuneti-le ca a fost o magie!

De aceea am numit inghetata noastra:
„Cupa magicienei' (Coppa della Maga).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle