(P) Nimic nu ne poate opri!

Ne aflăm într-o competiție cu noi înșine și cu noul mod de viață la care a trebuit să ne adaptăm. Cu toate că scorul este strâns, avem puterea de a fi mai buni și mai puternici. Și vom ieși învingători, fiindcă nimic nu ne poate opri!

(P) Nimic nu ne poate opri!

Lumea s-a schimbat. Obiceiurile, interacțiunea cu cei din jur, joburile si modul de lucru, preocupările zilnice, toate au căpătat alte valențe. Singurul lucru care a rămas la fel? Soarele. Zi după zi continuă să răsară. Și o să o facă în continuare, indiferent dacă te simți bine sau rău, dacă ești trist sau fericit, dacă ești motivat sau obosit. Nu o să se oprească pentru nimeni. Poți lăsa zilele să treacă și să continui să fii un simplu spectator, sau poți face ca fiecare zi în care soarele apare pe cer să conteze. E o decizie care îți aparține doar ție. Și nu, nu e una ușoară. Dar când lucrurile cu adevărat bune au fost facile? Poveștile de succes sunt extraordinare nu pentru deznodământul lor, ci pentru toate eșecurile care stau în spatele lor. Nu ai reușit astăzi? Mâine e o nouă zi, în care poți face mai mult. Nu ți-a ieșit nici de data asta? Continuă. Zi după zi. Viața nu e un joc online care te anunță că ai dreptul la doar trei încercări, iar dacă le-ai consumat, ai eșuat. Dacă te-ai trezit și ești încă aici, înseamnă că ai o nouă șansă. Înseamnă că nimic nu te poate opri. E în natura noastră, a oamenilor, să mergem mai departe, să învățăm să ne adaptăm și să evoluăm.

Fă următorul exercițiu de imaginație. Viața ta este un documentar, în care o echipă de filmare te urmărește 24/24. Cum arată filmul tău? L-ai putea arăta cu mândrie întregii lumi? Ar fi o sursă de inspirație pentru copii tăi, pentru nepoții tăi? Dacă răspunsul este nu, atunci modifică scenariul. Tu ești regizorul, scenaristul, producătorul și actorul principal. Tu ești cel care decide dacă va fi o poveste de succes sau nu. Găsește în tine forța de a continua și de a schimba traiectoria, acea energie care poate face imposibilul să devină posibil.

Poate primele părți ale filmului tău nu au fost un blockbuster, ci mai degrabă o dramă nereușită, demnă de Razzie Awards. Și ce dacă? Oamenii adoră revenirile, așa că demonstrează-le că o poți face.

Sportul este cel care ne-a arătat că putem reveni oricând, oricât de lipsit de speranță ar părea totul. Am învățat din sport că lupta nu este niciodată pierdută, că nu contează cât de jos simți că ești sau că unii te consideră „istorie”. Întotdeauna vei putea reveni. Totul depinde doar de tine.

Iar acum, mai mult  oricând, trebuie să ne întoarcem către sport. Prin sport și mișcare, chiar putem  ne menținem o stare de bine atât de necesară în această perioadă. Vedetele din întreagă lume și cele autohtone continuă   facă sport  acasăîn sala, cu traineri online, sau cu aplicații. Este diferit acum, întradevărînsă nu se opresc. #BackToSport este îndemnul Nike prin care lumea trebuie să revină la normal și să continue să facă miscare chiar și în această perioadă.

Deși poate părea un lucru banal, sportul este unul dintre lucrurile care îți poate schimba viața complet. Te învață să fii disciplinat, motivat, și cel mai important, să dobândești o atitudine de câștigător. Dincolo de beneficiile pe care le are asupra corpului, activitatea fizică îți poate influența considerabil starea de spirit și sănătatea mintală. Numeroase studii arată că sportul este considerat un bun antidot pentru cei care se luptă cu depresie sau cu stări de anxietate. Activitățile fizice stimulează eliberarea endorfinelor, a serotoninei și a dopaminei, numite și hormonii fericirii, care ajută la minimizarea disconfortului, a durerii sau a stresului și accentuează starea de bine. Așa că, într-o perioadă în care totul pare sumbru, sportul poate aduce o rază de lumină.

Găsește activitatea fizică potrivită pentru tine, fie că e yoga, tenis, pilates, jogging, antrenament cu greutăți, HIIT sau cardio. Nu denumirea contează, ci perseverența de care dai dovadă. Probabil că în 90% din cazuri nu îți vei dori să faci asta. Tot ce ai vrea e să amâni alarma telefonului și să continui să mai dormi încă o jumătate de oră. Dar adu-ți aminte de camera care te filmează la fiecare pas. Ai fost acolo, ai fost personajul care își irosea timpul. Acum e momentul să te autodepășești și să devii campionul care se trezește dimineața și își spune: „Nimic nu mă poate opri!”. Acum ești un exemplu pentru cei care te urmăresc. Motivează-i să ți se alăture.

Dacă la rândul tău, ai nevoie de inspirație, atunci Lora este persoana pe care trebuie să o urmezi.

Indiferent de obstacolele pe care această perioadă le-a adus, ea nu s-a lăsat doborâtă. A continuat să meargă în studio, să compună și să se antreneze în fiecare zi. Pentru că își dorește să se autodepășească, să își inspire fanii și să se pregătească pentru momentul în care viața va reveni la normal.

„Muzica e viața mea. Fiecare notă muzicală este pentru mine ca o bătaie de inimă. Admirația, aprecierea, succesul… dacă ești bun, vin de la sine. Magia extraordinară apare când sunt pe scenă în fața unei mulțimi de oameni… legătura extraordinară care se crează atunci când privesc toate acele fete care simt energia pe care eu o transmit, explozia emoțiilor… Dar acum… conexiunea pare că s-a destrămat. Dar nu mă las. Muncesc din greu la sală și în studio, zi și noapte, și sunt conectată online cu fanii mei. Vreu să fiu mereu antrenată și pregătită așteptând cu nerăbdare momentul când voi păși pe scenă și conexiunea magică se va relua. Pentru că nimic nu ne poate opri”, afirmă cu determinare Lora.

Acum e momentul să devii învingătorul la care ai visat mereu. E momentul să conștientizezi că nu ai limite. E momentul tău și nimic nu te poate opri!

 

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle