(P) Gradina bunicii

Daca vreau sa-mi aduc aminte de copilarie, primul lucru care imi vine in minte e gradina bunicii. Toata viata, bunica a locuit la aceeasi adresa, intr-o casa veche si eleganta, unde veneam si ma jucam in fiecare zi. Casa era imprejmuita de o gradina cu tradafiri in care ea isi facuse de treaba inca de cand iesise la pensie, acum mai bine de 20 de ani.

(P) Gradina bunicii

Anul acesta, bunica se pregatea sa aniverseze venerabila varsta de 80 de ani. Chiar si la aceasta varsta, pasiunea pentru trandafiri si pentru flori in general o determina sa fie activa si vesela in fiecare zi. Un singur lucru ii lipsea bunicutei… si-ar fi dorit sa schimbe vechiul mobilier de gradina cu unul mai nou.

Cu acest gand in minte mi-am propus sa-i indeplinesc dorinta bunicii, in prag de aniversare. Ca sa gasesc repede ceva fara prea multa alergatura, am intrat pe net si am verificat mai multe oferte. M-am oprit asupra unui magazin online unde am gasit oferte foarte bune, plus posibilitati de transport gratuit. Magazinul este www.clickshop.ro.

Am fost foarte impresionat de calitatea finisajelor si ma gandeam mereu ce surpriza placuta ii voi face bunicii. Dupa ce am ales mobila am facut cumanda, iar un lucru bun a fost ca am putut verifica starea comenzii direct online, ca sa stiu sigur cand vine. Mobila era produsa si adusa din Germania, ca sa stim o treaba!

Si ziua cea mare a venit cand bunica a facut 80 de ani. Nici nu pot sa va zic cat de impresionata a fost de cadoul pe care i l-am oferit. Clickshop.ro mi-a oferit o alternativa accesibila si de calitate la tot ce gasisem pana sa ajung pe site. Multumesc Clickshop!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle