O petrecere de burlăcițe perfectă începe cu I wonder

Știm că pentru fiecare fata ziua nunții este cea mai frumoasă zi din lume. Însă ce fel de mireasă nu așteaptă cu nerăbdare petrecerea burlăcițelor? Oriunde ar petrece, cu cocktailuri fructate pe o plajă sau cu adrenalină pe un traseu în vârf de munte – un party alături de prietenele sale va puncta perfect noul început.

O petrecere de burlăcițe perfectă începe cu I wonder

Iar un moment atât de special merită cele mai speciale cadouri, iar acestea se găsesc doar pe www.iwonder.ro. Mingi semnate de campioni mondiali la tenis, suveniruri cu autografele artiștilor favoriți, urări de la cei pe care îi admiri cu adevărat – acestea și multe altele sunt cadourile I wonder, cele care ajută copiii bolnavi de cancer de la Fundația Ringier.

Pentru o seară memorabilă, îți recomandăm să dăruiești experiențe și surprize de pe www.iwonder.ro. Vei primi și un bonus – cele mai faine zâmbete de fericire! Iată ce poți oferi:

Brioșe și mesaje dulci

Brioșele create de Cupcake Philosophy special pentru I wonder surprind nu doar prin savoare, ci și prin faptul că pot împacheta un mesaj drăguț pentru mireasă. Vrei să scrieți numele fiecărei domnișoare de onoare pe brioșe? Se poate. Vrei să le colorezi în ton cu ținutele voastre? E ca și făcut. Tocmai ai asigurat momentul de răsfăț al petrecerii și ingredientul magic pentru poze cool pe Instagram.

Pantofi și lacrimi de fericire

Ce-ar fi dacă mireasa s-ar simți cea mai specială femeie de pe pământ cu adevărat? O mireasă cu pantofi de vis este una dintre puținele întruchipari palpabile ale fericirii. La I wonder găsești o pereche de pantofi divini – creați de Sepala, cu imprimeu ce ilustrează imaginea mărită a unei lacrimi de fericire, acest produs este cadoul idel.

Urare de la vedeta favorită

Puține cadouri se pot compara cu acesta. O urare de la vedeta favorită emoționează și în același timp aduce o bucurie neașteptată celui căruia îi este adresat. Andra? Inna? Carlas Dreams? Află din timp care este slăbiciunea miresei și oferă-i un mesaj neașteptat!

Pe www.iwonder.ro avem mult mai multe sugestii de cadouri. Nu uita că fiecare experiență și fiecare obiect achiziționat de pe www.iwonder.ro contribuie la strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de la Fundația Ringier. Ajută-i și tu pe copii, dăruind fericire cu I wonder!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle