Noi detalii despre o posibila continuare a serialului „Game of Thrones”

In ultimul timp au aparut mai multe zvonuri despre o posibila continuare a serialului "Game of Thrones", insa directorul de programing al HBO ofera mai multe detalii.

Noi detalii despre o posibila continuare a serialului „Game of Thrones”

Pe 16 aprilie are loc premiera noului sezon „Game of Thrones”, iar asta inseamna ca anul viitor ne vom lua raman bun de la aceste personaje sau, cel putin asa credeam pana cand, pe internet au aparut mai multe zvonuri potrivit carora se pregatesc patru spinoff-uri ale acestui serial.

Desi probabil ne-am fi dorit acest lucru, directorul de programming al HBO, Casey Bloys, vorbeste intr-un interviu pentru Entertainment Weekly despre aceste zvonuri si clarifica situatia.

Intr-adevar, exista discutii pentru un prequel, insa in niciun caz. In plus, acesta va aparea la ceva timp de la terminarea „Game of Thrones”: „Nu veti vedea o situatie unde urmatorul show in univerul Thrones este lansat imediat dupa celalalt. Show-ul creat de Dan si David va avea finalul potrivit. Nu am vrea sa luam asta in niciun fel…Daca veunul dintre aceste scenarii va trece mai departe, nu veti vedea nimic in apropierea finalului sezonului opt”, a declarat acesta.

In plus, acesta a adus noi informatii. Astfel, nu este vorba de 4 spinoff-uri, ci de unul singur si asta deoarece creatia lui David Benioff si a lui Dan Weiss este atat de buna, incat ei spera ca macar o singuri continuare sa se ridice la nivelul asteptarilor. Cei doi nu au dorit sa se implice si in acest nou proiect, asadar este normal ca cei din conducere sa isi faca griji in privinta unui nou serial.

Citeste si:
O noua surpriza placuta despre sezonul 7 din „Game of Thrones'

Totodata, daca te asteptai sa vezi vreunul din personajele actuale, afla ca acest lucru nu este posibil. Noul serial va fi un prequel, care va avea loc in alta perioada, insa o singura persoana care a avut legatura cu „Games of Thrones” va putea influenta in continuare soarta personajelor. Da, daca te gandesti la George R.R. Martin, da, ai dreptate. Inca nu se stie cat de mult va putea lucru acesta supra scenariilor, insa implicarea sa nu va lipsi.

Desigur, ne-am fi dorit sa fie realizate toate variantele, insa pana atunci vom astepta cu nerabdare luna iulie.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle