Lucruri pe care o femeie le considera respingatoare la un barbat

Barbatii stiu foarte bine ce calitati cauta la partenera lor, insa la fel o fac si femeile. Totodata, exista si lucruri pe care femeie le considera respingatoare.

Lucruri pe care o femeie le considera respingatoare la un barbat

La fel ca barbatii, si noi femeile avem o lista cu trasaturile pe care le cautam la un posibil partener. Desigur, acestea pot fi diferite pentru fiecare persoana, insa cu siguranta acestea sunt doar o parte din acele lucruri pe care o femeie le considera respingatoare la un barbat.

1. Lipsa manierelor

Nimic nu poate fi respingator decat un barbat care nu are maniere, insa din fericire vei observa acest lucru de la prima intalnire, asadar daca el nu se va oferi sa iti deschida usa, atunci probabil nu ar trebui sa iti pierzi timpul cu el. Desigur, traim intr-o societate moderna, iar asta inseamna ca unele reguli s-au schimbat, de exemplu poate fi considerat nepoliticos sa trimiti mesaje cand servesti masa alaturi de cineva, insa gesturile mici si manierele nu ar trebui sa ii lipseasca unei persoane cu care ti-ai dori sa ai o relatie, nu?

2. Obsesiile deranjante

Ok, fiecare persoana are hobby-uri, mici placeri nevinovate sau activitati carora le acorda mai multa atentie. In cazul barbatilor, astfel de activitati ar putea fi mersul la sala sau jocurile video. Desi niciuna dintre aceste activitati nu este atat de deranjanta, daca un barbat va vorbi doar despre exercitiile si proteinele pe care le foloseste sau isi va petrece cel mai mult timp jucandu-se, atunci ar putea exista o problema.

Citeste si:
12 tipuri de barbati care nu se pricep deloc la relatii

3. Negativismul

Nimeni nu si-ar dori in preajma o persoana negativista. Se va plange de tot ce i se intampla si, totodata, de oamenii din jurul ei. Un barbat negativist va vorbi probabil foarte urat si despre relatiile din trecut si fii sincera, chiar ti-ai dori sa auzi toate aceste povesti care ar putea fi complet false? In plus, vei primi intotdeauna un refuz indiferent ce propuneri vei avea, iar acest lucru poate deveni chiar frustrant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din lifestyle