Limbajul corpului in timpul somnului si caracterul partenerului

Vrei sa stii care e fata adevarata a iubitului tau si pentru asta ai incercat tot felul de metode? Iata o idee: spioneaza-l in timp ce doarme. E un limbaj care nu minte niciodata.

Limbajul corpului in timpul somnului si caracterul partenerului

Probabil ca si tu ai testat tot felul de trucuri pentru a afla cine este cu adevarat barbatul cu care te intil­nesti. Urmeaza sfatul psiho­lo­gilor si in­cearca sa descifrezi limbajul cor­pului sau in timp ce doarme. Te imbratisea­za? Sta la departare? Nu va fi greu sa desco­peri ce idee are asupra relatiei voastre, ce vrea sau ce nu vrea in intimitate. Daca sinteti impreuna de mult timp, pozitia in care doarme poate scoate la iveala eventualele pro­bleme deja existente in cuplul vostru sau care vor aparea in curind. Inainte dormeati lipiti unul de altul, iar acum tu dormi ghemuita pe o par­te? Ceva nu e in reg­u­la. Singurul sfat: ai grija. Se foieste toata noap­tea pe o parte si pe alta?

Inainte sa tragi concluzii pripite si sa-ti imaginezi ce e mai rau, gindeste-te: ce a mincat (sau ce a baut) cu o seara inainte? Aceeasi grija trebuie sa o ai si cind judeci pozitiile „ciudate' (de exemplu, miinile si/sau picioarele impletite in mod ciudat) in care doarme. Poate ca la mijloc nu e altceva decit o banala durere de spate.

Cum doarme singur

Intins pe spate

Optimist, senin, sigur pe el. Iu­beste lucrurile frumoase, dar si co­moditatea. Iata cum este, dupa parerea psihologilor, barbatul care doarme intins pe spate. Dar daca doarme cu burta in sus, genunchii indoiti si picioarele incrucisate, tine minte: este o persoana care va avea nevoie tot timpul de momente de singuratate. Si care nu accepta prea usor schimbarile. Sta cumva cu bratele si picioarele deschise, ca „o stea de mare'? Aproape sigur este un barbat care isi face iubita sa se simta ca o regina. Generos, dar si putin cheltuitor. Daca ocupa prea mult spatiu, iar tu stai inghesuita intr-un coltisor al patului, inseamna ca iubitul tau este un tip exuberant si expansiv.

Pozitia fetala

Un romantic cum rar intil­nesti, poate putin imatur si, s-ar pu­tea, fascinant. Barbatul care doar­me ghemuit pe o parte este, de obicei, dominat de instincte, emotiv si gelos. Este o persoana preocupata mai ales de relatiile interumane si de sentimente. Are un temperament ar­tis­tic, fiind foarte creativ. Este un idealist care pune pe primul plan in viata visele si nu bunurile materiale. Cel mai important risc este ca ai pu­tea avea alaturi un copil pe care nu te poti baza si care nu va creste ni­ciodata. Asta daca nu cumva intil­nesti pe cineva care doarme in „a­de­varata' pozitie fetala: adica po­zitia nou-nascutilor, cu genunchii in­doiti, cu fata intoarsa lateral pe perna.

Pe o parte

Un om echilibrat si sincer, intele­ga­tor si gentil, nu su­por­ta dis­cutiile in contradictoriu. E barbatul alaturi de care poti construi o relatie stabila, de lunga durata. Daca doarme pe partea dreapta, este un intelept. Cum spun budistii, este un barbat care, fara sa stie, cauta pozitia ingerilor. Si daca tine mina dreapta intinsa deasupra capului? Se spune ca persoana care adopta aceasta pozitie este norocoasa si va avea parte de multe reusite in viata. Insa, daca e culcat pe o parte, tinind un genunchi indoit si celalalt picior intins, este genul care se enerveaza imediat. Noi te-am avertizat…

Cu burta in jos

Perfectionist, inca­patinat, meticulos. Plictisitor? Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile. Daca esti in cautarea unei persoane pe care sa te poti baza, cu care sa faci proiecte pe termen lung, este barbatul ideal. Doarme inclinat, cu miinile si picioarele deschise? Pozitia „piele de leopard' indica un caracter egoist, care vrea sa se impuna in orice situatie. Mai ales daca ocupa mult spatiu. In cazul in care tine miinile pe linga corp, ar putea fi introvertit si, mai ales, lipsit de incredere in ceilalti.

Perne si cearceafuri

Doarme cu perna in brate? Puiul are nevoie de dragoste. Dar psihologii te sfatuiesc sa fii precauta: in trecutul lui ar putea exista ceva dureros, care inca il chinuie. Se inveleste cu cearceaful peste cap? Poate este un manager de succes, dar in realitate este un om slab. Si timid ca un pusti. La fel daca doarme cu fata acoperita de perna. Poate are probleme sau conflicte interioare pe care nu vrea sa le infrunte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle