Incepe UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice!

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La MUSE - Teatrul de pe Lipscani 53 - ploua cu teatru! Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. In fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.
 

“Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”, “Capat de drum” dupa “Wake Up and Smell the Coffe”, “Cada cu picioare”,” Amalia respira adanc”,” Cui i-e frica de Virginia Woolf?”, ”Ce ne spunem cand nu ne vorbim", "American Buffalo”,” One woman magic show”, “Un exercitiu de comedia dell’arte”, “Fitness”,” Copiii Rai”,” O zi din viata lui Simone Labrosse”,” Declar pe proprie raspundere”,” Fata cu caramida-n gura”,” Niste fete”,” 9 grade la Paris”,” Fetele grase castiga intotdeauna”,” Bullet over Lipscani”,” O femeie singura – recital Maia Morgenstern”.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul Arca din La Scena, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede.

E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Ce e UNDERCLOUD?

E un FESTIVAL DE TEATRU VIU,
care nu lancezeste,
care nu se blazeaza,
care nu se poticneste,
care nu se plictiseste,
care nu se repeta.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle