Imagini de la filmările ultimului sezon din „Game of Thrones” dezvăluie ce se va întampla la Winterfell

Chiar dacă sezonul 8 din „Game of Thrones” (și ultimul) va apărea de-abia în 2019, nu este de mirare că au apărut deja câteva poze spoiler pe Internet.

Imagini de la filmările ultimului sezon din „Game of Thrones” dezvăluie ce se va întampla la Winterfell

Cred că ești obișnuită deja cu spoilerele care apar de fiecare dată când vine vorba despre „Game of Thrones'. Serialul devenit fenomen a exercitat o asemenea fascinație asupra fanilor încât aceștia fac aproape orice pentru a afla ce se va mai întâmpla mai departe. Și când vorbim despre ultimul sezon, care va aduce cu el finalul mult-așteptat, dorința de a afla de dinainte e cu atât mai mare!

Dacă nu vrei să știi de dinainte ce se va întâmpla (probabil) cu castelul Winterfell, îți recomandăm să nu citești mai departe!

Filmările se desfășoară în Irlanda de Nord iar fanii serialului au realizat câteva fotografii care dau de gol anumite momente din acțiune. Casa familiei Stark se pare că este cuprinsă de flăcări în imagini, iar asta poate fi un indiciu destul de mare cu privire la ce se va întâmpla. Să fie o strategie împotriva armatei de zombie (având în vedere că focul e singurul care îi poate ucide) sau să fie acesta sfârșitul Winterfell-ului?


Având în vedere că toate personajele importante (Jon Snow, Daenerys Targaryen, Sansa Stark) sunt acum în Winterfell sau se îndreaptă către el, putem spune că ce se întâmplă la castel este vital în povestea serialului.

Din păcate, răspunsurile la toate întrebările noastre vor veni de-abia în aprilie 2019, pentru că atunci va apărea ultimul sezon din „Game of Thrones'.

Citeste si:
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, și-a ales domnișoara de onoare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle