Golden Hours Appletone Party: petrecerea cool de la asfintit

Sambata, in lumina aurie a apusului in care era scaldat locul „secret” de pe marginea lacului Straulesti, peste cinci mii de invitati s-au adunat sa celebreze cidrul lor preferat, sa se relaxeze si sa asculte muzica buna.

Grabindu-ma sa nu ratez apusul, care era, asa cum spunea si denumirea petrecerii, unul dintre momentele cheie ale evenimentului, am ajuns pe fuga in punctul secret de intalnire, locatia „urban by nature'. Nu mi-a fost greu sa o gasesc, datorita oamenilor entuziasmati pe care ii vedeam presarati pe drumul intortocheat care ducea catre o oaza de verdeata si relaxare, aflata exact in mijlocul orasului dar, cumva, inca necunoscuta.

Sincera sa fiu, am fost foarte surprinsa cand am vazut o astfel de multime (peste 5 000 de persoane), insa recunosc ca trebuia sa ma astept la asta, avand in vedere faptul ca a fost prima petrecere Strongbow® cu acces deschis catre public si ca urma sa urce pe scena o serie de artisti cunoscuti si foarte placuti publicului de la noi: Jurjak, Never Over, Sono sau Peter Bjorn and John.

Dress code-ul evenimentului era in deplina concordanta cu locatia in care s-a desfasurat, relaxed-to-the-point-of-lazy, asa ca nu a fost unul foarte greu de respectat. Vedete, bloggeri, actori, YouTube-ri si, de fapt, toti cei prezenti au venit acolo sa asculte muzica si sa se simta bine, asa ca s-au imbracat confortabil, dar cat se poate de stylish.

Si, intre noi fie vorba, era, intr-un fel, obligatoriu sa fii imbracat si mai ales incaltat cat se poate de comod, pentru ca aveai mult de mers pe domeniu pentru a-i descoperi toate secretele. Puteai admira apusul de pe marginea lacului sau iti puteai face un selfie intr-unul dintre leagane. Si Gradina Secreta, adica zona de chill, mi-a placut, mai ales pentru ca acolo era un discoball gigant care reflecta lumina soarelui, insa cel mai mult am zabovit in zona „distractiva” – Fun Area, unde i-am privit pe ceilalti cum se jucau Jenga sau Connect Four.

Cat despre imprejurimi, este evident ca merele rosii si verzi au fost laitmotivul decorativ al petrecerii, ele fiind fructele din care este preparat deliciosul cidru Strongbow®. Insa trebuie sa dezvalui ca la petrecere am avut si ocazia de a gusta din diverse sortimente de cidru, astfel ca mi-a fost foarte greu sa aleg unul sau sa ma rezum doar la preferatul meu, Strongbow® Elderflower!

Una peste alta, petrecerea Strongbow® de pe malul lacului Straulesti de la finele saptamanii trecute a fost una dintre cele mai reusite la care am fost pana acum. La sfarsitul unei veri aglomerate si calduroase, am avut, inca o data, ocazia sa petrec cateva ore in natura fara sa ies din Bucuresti, sa rad cu prietenii mei si sa admir un apus superb de soare acompaniat in cel mai nimerit mod de un pahar de cidru cu gheata.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle