Filme de neratat în luna martie 2022 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna martie 2022 în cinematografe.

The Batman

Francizele cu supereroi nu vor dispărea niciodată, doar găsesc o modalitate de a se reinventa și de a ne aduce povești care de care mai fascinante. Cea mai recentă poveste ce îl care ca protagonist pe Batman îi are în rolurile principale pe Robert Pattinson în rolul justițiarului Bruce Wayne, Zoe Kravitz este Selina Kyle/Catwoman, Jeffrey Wright este Comandantul, Paul Dano ca the Riddler și Colin Farrell în rolul Pinguinului. Dacă ar fi să ne ghidăm după trailer, atunci putem spune că producătorii nu au făcut niciun rabat de la efecte speciale și scene violente, iar estetica neo-noir pare exact ceea ce această franciză avea nevoie pentru a se ridica la așteptările fanilor.

Premiera: 4 martie

Ambulance

Ne era dor de un film cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, așa că suntem chiar încântate de apariția acestei pelicule. Regizat de celebrul Michael Bay și avându-i în distribuție și pe Yahya Abdul-Mateen II și Eiza González, filmul spune povestea a doi hoți care fură o ambulanță după ce jaful o ia razna. Începe astfel o cursă contracronometru, pentru a-și salva propriile vieți, dar și pentru a salva viețile ocupanților ambulanței, prinși la mijloc nevinovați.

Premiera: 18 martie

The Lost City

Sunt multe motivele pentru care așteptăm acest film, iar unul dintre acestea îl reprezintă actorii care interpretează rolurile principale. Vorbim despre Sandra Bullock, în rolul unei scriitoare de cărți romantice, care împreună cu modelul care a pozat pe coperta celei mai recente cărți ale sale (Channing Tatum), pornește într-un tur de promovare a romanului. Toate bune până aici, numai că se trezesc răpiți și ajung în junglă și cumva pe parcurs apar și personaje interpretate de Daniel Radcliffe și Brad Pitt.

Premiera: 25 martie

CONȚINUT VIDEO ELLE

Crai nou

Filmul regizat de Alina Grigore îi are în rolurile principale pe Ioana Chițu și Mircea Postelnicu, iar din distribuție mai fac parte Vlad Ivanov și Ioana Flora. Pelicula urmărește călătoria psihologică a unei tinere și este o dramă impresionantă. În încercarea de a urma studii superioare și a scăpa de violența familiei ei disfuncționale, lrina se transformă din victimă în agresor ca urmare a agresiunii subtile pe care trebuie să o îndure. O experiență sexuală ambiguă cu un artist o determină să lupte împotriva oricărui tip de agresiune și să-și urmeze scopul de a fugi la București.

Premiera: 4 martie

Căutătorul de vânt

Este povestea unui bărbat tânăr care se refugiază departe de oraș atunci când viața lui pare că se sfârșește. Timpul trece și Radu începe să trăiască o nouă viață, uitând de așteptarea morții și bucurându-se de simplitatea clipei. Dar când își dă seama că s-a îndrăgostit de o femeie din sat, își amintește de sfârșitul său iminent. Unde îl va purta vântul mai departe? Un adevărat tur de forță și emoție pentru actorul din rolul principal, Dan Bordeianu, distribuția filmului fiind completată remarcabil de Olimpia Melinte și Adrian Titieni.

Premiera: 11 martie

Turning Red

Din lista cu recomandările noastre cinematografice nu putea lipsi și un film de animație. Acțiunea peliculei se învârte în jurul lui Mei Lee, o tânără încrezătoare, ciudățică, în vârstă de 13 ani, care trebuie să se împartă între viața haotică de adolescentă și cea de fată cuminte a mamei. Ming, mama ei protectoare, chiar ușor dominatoare, nu este niciodată prea departe de fiica ei – o realitate cu care Mei nu se împacă deloc. Și, de parcă toate schimbările adolescenței nu ar fi fost suficiente, atunci când devine prea entuziasmată (ceea ce se întâmplă ÎNCONTINUU), tânăra se transformă într-un uriaș panda roșu.

Premiera: 11 martie

Citește și:
Staruri care au vorbit public despre decizia lor de a renunța temporar sau definitiv la actorie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video