ELLE & NIKE+ TRAINING CLUB DAY

Vrem sa va molipsim cu un stil de viata sanatos, asa ca am organizat, impreuna cu NIKE, primul eveniment in care ne-am antrenat, cot la cot, cu invitatele noastre. Ne-am distrat, am alergat, am facut toate tipurile de exercitii, de la flexi, la abdomene, toate sustinute de aplicatia NIKE + Training Club.

Sustinem orice tip de miscare, important este sa existe! Asadar, ELLE Romania si NIKE au organizat primul Fit Club, la care ne-am pus in miscare muschii alaturi de cititoarele noastre.

Elementul cel mai important al evenimentului a fost aplicatia NIKE+ Training Club, care ne-a sustinut in efectuarea tuturor exercitiilor, pentru a fi in forma maxima tot timpul, nu doar vara!

Aceasta platforma de antrenament ne permite sa ne exersam corpul, in functie de obiectivele fiecareia. Poti alege modulul de slabire, de tonifiere, cel pentru intarirea musculaturii sau lucrul pe anumite grupe musculare.

Practic, nu lipseste nimic din necesarul oricarui tip de antrenament, important fiind sa decizi ce rezultate vrei sa obtii si ce fel de antrenament te ajuta.

Si pentru ca noi am testat aplicatia pe propria piele, iti marturisim ca, pe langa un corp sculptat, aceasta iti ofera si distractie din plin!

Testeaz-o si tu!

Intra in culisele evenimentului si urmareste filmul de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle