Doua noutati de la eJobs, in direct pe monitorul tau!

eJobs, site-ul nr. 1 in recrutarea online, a trecut recent printr-un proces de relansare, atat la nivel de produs, cat si la nivel de brand.

Doua noutati de la eJobs, in direct pe monitorul tau!

Dar speram ca stiati deja despre acest moment important din viata noastra. Ceea ce probabil nu stiati este ca ne-am propus sa lansam si sa relansam constant tot felul de lucruri faine. Pentru ca oamenii faini merita si mai multe lucruri faine, nu crezi? Asa ca, iata-ne mai pusi pe treaba ca niciodata, lansand 2 noutati, ambele din zona editoriala: Career Center – sectiunea de content eJobs – si proiectul Corpo/Ratia.

Hai sa le luam pe rand, sa ajunga la toata lumea ☺

Sectiunea Career Center' de pe eJobs.ro: asistentul tau personal, gata sa te ajute oricand in cariera.

Am plecat pe noul drum afirmand ca orice angajat merita mai mult. Noi chiar credem in asta! Si pentru ca nu vrem sa aruncam cu vorbe-n vant, ci mai degraba sa walk the talk', cum ar zice englezul, ne dorim sa ii ajutam pe bune pe cei care vor sa-si schimbe locul de munca sau sa devina mai buni pe jobul lor.

Am stat si ne-am invartit, ne-am gandit si razgandit, pana ne-a venit ideea: ce buna ar fi o sectiune de cariera pe site-ul nostru! Ei bine, Career Center este un fel de asistent personal al tuturor. Indiferent de industria sau de domeniul in care lucrati, Career Center va ajuta sa intelegeti mai bine ce post vi se potriveste, ce fel de companie va prinde, ce meserie v-ar veni manusa. In plus, vrem sa aratam ca in Romania exista multi oameni frumosi, oameni ambitiosi, nebuni frumosi, oameni care au reusit pe plan profesional, deoarece fac zilnic exact ceea ce le place.

Pentru voi, vom vorbi cu oamenii de decizie din industria de resurse umane, prin fata carora au trecut mii sau chiar zeci de mii de potentiali angajati. Voua vrem sa va prezentam cum cred ei ca trebuie sa arate CV-ul ideal sau interviul perfect. Astfel, va vom fi alaturi in calatoria catre jobul dorit. Pentru voi, vom urmari cu atentie evolutia companiilor si a economiei in ansamblu. Voua vrem sa va spunem ce „se poarta' in HR, ce mai cauta corporatiile, cum poate fi convins un recrutor sau cum poate tehnologia sa lucreze in folosul vostru.

Esti curios? Poti sa vezi in detaliu care-i treaba cu noua sectiune Career Center de pe eJobs.ro. O sa te ajute, promitem!

eJobs_homepage

Sectiunea Corpo/Ratia' de pe eJobs.ro – colegul mucalit care te face sa razi cu el si,… de el!

Nu stim daca am mai zis asta, dar umorul face parte din ADN-ul echipei eJobs: fara umor #viataepustiu si credem ca este datoria noastra sa luam umorul in serios si sa-l ducem mai departe, pe monitoarele angajatilor din .ro.

Si am facut acest lucru tot prin intermediul noii sectiuni Career Center de pe eJobs, unde am creat o rubrica haioasa: Corpo/Ratia.

Corpo/Ratia gazduieste glume cu tuse fine si strengarii elegante. Tot umorul poarta marca Times New Roman, prietenii nostri cu talent si haz.

Din programul de relaxare, menit sa destreseze orice angajat din corporatii (si nu numai, sa fim seriosi!), avem articole despre patanii-la-limita-realitatii, corposcop cu previziuni astrale, meteo cu prognoze aproape mereu corpo-triste si multe alte glumite pe care te lasam sa le descoperi singur.

Hai, da cu incredere click pe noua sectiune Corpo/Ratia de pe eJobs.ro. Te vei distra, serios iti zicem!

Ne oprim acum. Dar nu ne oprim aici!

Cum iti ziceam si la inceput: ne-am propus sa-ti propunem constant lucruri faine. Deci, fii sigur ca o sa ne auzim in curand cu alte vesti bune marca eJobs. Pana atunci, poate ne zarim la scroll pe noul website www.eJobs.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle