Digital Report se lansează la Social Media Summit Bucureşti

În premieră, la ediţia din 1 martie a evenimentului Social Media Summit, echipa Biz va lansa un nou proiect editorial – Digital Report.

Digital Report se lansează la Social Media Summit Bucureşti

Social Media Summit Bucureşti este conferinţa care îţi prezintă la fiecare început de an tendinţele şi principalii jucători din social media. Anul acesta, evenimentul are loc pe 1 martie, la Hotel Radisson Blu, între orele 8:30 – 16:00.

Venind în întâmpinarea companiilor care vor să cunoască peisajul social media şi care doresc listele cu principalele agenţii digitale, cei mai relevanţi bloggeri şi influenceri, instagrammeri sau agenţiile care colaborează cel mai mult cu canalele social media, revista Biz va lansa prima ediţie a booklet-ului Digital Report.

Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive: Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile, Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2016 şi listele cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, Digital Report, reuneşte informaţii despre cele mai importante agenţii de digital din România, tendinţe şi evoluţii ale pieţei de digital, top cei mai urmăriţi vloggeri, top conturi de Instagram.

Evenimentul Social Media Summit Bucureşti îi va învăţa pe participanți cum se gândesc, creează şi implementează cele mai puternice campanii de social media din România!

Citeste continuarea AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle