Design Your Life! A proposal by Ileana Răducanu & DallesGO Design

Dacă ești în căutarea unui cadou special de Sărbători, DallesGO și Ileana Răducantu îți fac munca mai ușoară și te așteapată la o expoziție de artă cu totul și cu totul specială.

Design Your Life! A proposal by Ileana Răducanu & DallesGO Design

29 de adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au dat frâu liber imaginației, iar din mâinile lor au ieșit tot atâtea tablouri unice, ce așteaptă să-și găsească o casă.

Operele de artă ale tinerilor sunt rezultatul a șase săptămâni de cursuri interactive pe care aceștia le-au urmat sub îndrumarea atentă a Ileanei Răducanu, profesor de design interior la DallesGO, jurnalist de specialitate, scouter de talente și îndrumător voluntar pentru copiii și tinerii curioși să intre într-un univers despre care nu se învață la școală.

„Am început acest proiect spontan, acum câțiva ani, doar pentru că mi-am dorit să-i expun pe tineri la ideea de design. Nu știam pe atunci că o să devină o obișnuință. De fiecare dată încerc să am o finalitate cu ei, fie sub forma unei expoziții, fie a unui eveniment legat de design. În acest final de sezon i-am provocat să creeze lucrări care pot fi puse în orice tip de interior. 29 dintre ei au creat tablouri pe care apoi le-am înrămat și acum le expunem la Bo Concept. Lucrările lor vor fi în compania obiectelor semnate de marii designeri ai planetei și sper ca această experiență să fie pentru ei un impuls suficient ca să le crească aripi, să creeze și să exploreze mai departe singuri lumea fascinantă a designului interior”, spune Ileana Raducanu.

Tablourile vor fi expuse în cadrul unei expoziții cu vânzare la Bo Concept, alături de creațiile unor designeri de renume internațional.

„Scandinavian Design House are onoarea, alături de DallesGO, să premieze copiii creativi. De mai bine de 15 ani încurajăm imaginația, educăm clienții în alegerea produselor de mobilier cu un design bun, funcțional, creat de unii dintre cei mai cunoscuți designeri la nivel internațional. Premierea celor mici va fi făcută de echipa Fleximo, magazinul de mobilier și accesorii pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani”, declară Diana Staicu, owner Bo Concept.

Daca și tu îți dorești să susții tinerii artiști, te așteptăm vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Bo Concept, pentru o experiență unică! Îți garantăm că nu vei pleca cu mâna goală!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle